Might & Magic: Heroes 6 CZ PC DVD

14,99 €
13,99 €
Cena bez DPH: 11,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 2095
UbisoftCZ titulky

Might & Magic: Heroes 6 CZ [PC DVD]



Dobrodružstvo hry Heroes 6 začína až 400 rokov pred udalosťami hry Heroes of Might and Magic 5. Vo vzrušujúcom epickom príbehu, kedy sa Anjeli snažia znovu rozpútať neskončenú vojnu sa stretne celá plejáda hrdinov.

Došlo k oživeniu legendárneho generála archanjelov, ktorý bol zabitý počas vojny rás Starších. Pod zámienkou prípravy na inváziu Démonov chce získať naspäť svoju silu, zmocniť sa Ashanu a vyhladiť svojich dávnych nepriateľov.

Tento generál však podcenil silu až príliš ľuďom podobnej dynastie Gryfov.



  • Užite si herný systém cenami ovenčenej série Heroes of Might and Magic spracovaný etablovanými vývojármi v spolupráci s početnou fanúšikovskou základňou tejto hernej série.
  • Zažite unikátny mix ťahovej stratégie a RPG. Preskúmajte obrovské mapy, zhromažďujte suroviny a stavajte mestá. Taktizujte, získavajte nové úrovne pre svojich hrdinov, najímajte vojakov a pripravujte ich na boj na bojových mapách.
  • Ovplyvňujte svoj osud. Preveďte hrdinov dynastie Gryfov zložitou situáciou. Zvoľte si svoju cestu, zvážte svoje voľby a vďaka novému systému reputácie si upravte svoj herný zážitok podľa toho, ako chcete.
  • Znovuobjavte bohatosť sveta hier Might & Magic. Objavte fantastické krajiny a stvorenia sveta Ashan. Užite si vylepšené 3D scény a exkluzívny nový beštiár.
  • Podeľte sa s komunitou. Posielajte Vami vytvorený obsah a súťažte so svojimi priateľmi prostredníctvom nového a inteligentného rozhrania pre online komunitu.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách