Mikrofón JBL Quantum Stream

Cena s DPH
99 €
Cena bez DPH: 82,50 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 445475
JBL

Mikrofón JBL Quantum Stream [QUANTUM STREAM]

Zvuk predstavuje prežitie

Urobte zo svojho hrania hier, streamovania a konferencií niečo úžasné. Vysoká vzorkovacia frekvencia a 14 mm duálny kondenzátor mikrofónu JBL Quantum Stream zaisťujú, že váš hlas bude vždy počuť hlasno a čisto s nulovým hlukom na pozadí – alebo môžete prepínať tam a späť medzi vzormi snímania, keď chcete zachytiť zvuky okolo vás. Potrebujete rýchlu prestávku? Stlmenie a zapnutie stlmenia klepnutím na tlačidlo a indikátor RGB prstenca zmení farbu, takže vždy budete vedieť, kedy vás bude počuť. Nech ste kdekoľvek, tri možnosti nastavenia a obojstranný stojan uľahčujú pripevnenie mikrofónu tak, ako chcete, pre jednoduchú a bezproblémovú komunikáciu typu plug-and-play.
jbl-mikrofon

O produkte

  • Dokonalé streamovanie hlasu
    Vždy vystupujte nahlas a zreteľne. Duálny 14 mm elektretový kondenzátor mikrofónu Quantum Stream a vysoká vzorkovacia frekvencia 96 kHz zachytáva každý zvuk pre dokonalý prenos hlasu.

  • Dva voliteľné vzory snímania hlasu
    Vďaka dvom vzorom snímania hlasu mikrofónu JBL Quantum Stream môžete ľahko prepínať medzi kardioidným mikrofónom, vďaka ktorému bude jeden hlas prechádzať hlasno a čisto a všesmerovým mikrofónom na zachytenie viac ako jedného hlasu alebo dokonca živého vystúpenia.

  • Univerzálna montáž
    Namontujte mikrofón tak, ako chcete, aby vyhovoval akémukoľvek priestoru alebo situácii. Tri možnosti nastavenia a obojstranný stojan vám umožňujú pohybovať mikrofónom JBL Quantum Stream o 360 stupňov, pripojiť ho k statívu fotoaparátu, pripevniť ho k ramenu a podobne.

  • Hlasové monitorovanie
    Sledujte svoj hlas mikrofónu po svojom. Pohodlne ovládajte hlasitosť počítača priamo zo slúchadiel, mikrofónu alebo počítača.

  • Vždy viete, že máte vypnutý zvuk
    Stlmenie alebo zapnutie zvuku klepnutím na tlačidlo. RGB kruhový indikátor potvrdzuje váš stav, takže budete vždy vedieť, kedy vás bude počuť.

  • Dvojkapsulový kondenzátorový mikrofón
    2 x o14 mm elektretový kondenzátorový mikrofón a vzorkovacia frekvencia 96 kHz zaisťujú, že váš hlas bude zachytený nahlas a zreteľne.

  • Odolné, prémiové kovové prevedenie
    Štýlový a odolný mikrofón JBL Quantum Stream je vyrobený s hliníkovým stojanom, kovovým krúžkom a železnou mriežkou pre prémiový vzhľad a zvýšenú stabilitu počas používania.

  • Kompatibilita s JBL QuantumENGINE
    Softvér JBL QuantumENGINE pre PC rozširuje váš zážitok za hranice hrania, umožňuje vám upraviť funkcie, ako je hlasový ekvalizér, RGB farba na indikátore zvonenia, stlmenie a zapnutie mikrofónu a voľba polárneho vzoru.
jbl-mikrofon-2

Technická špecifikácia
Mikrofón
Potrebný výkon/spotreba 5 V 500 mA
Vzorkovacie rýchlosti 44,1 kHz/48 kHz/96 kHz
Dátová rýchlosť 16/24 bitov
Kapsuly 14 mm elektretový kondenzátorový mikrofón
Polárne vzory Kardioidné a všesmerové
Frekvenčná odozva 20 Hz – 20 kHz
Citlivosť -37±3 dB (1 kHz@1 Pa, 0 dB=1v/Pa)
Maximálna SPL 110 dB
Pripojenie USB-A - USB-C
Slúchadlový zosilňovač
Impedancia >16 ohmov
Výstupný výkon (RMS) 45 mWrms na kanál (Zaťaženie = 32 ohmov)
THD <0,5% (Zaťaženie = 32 ohmov)
Frekvenčná odozva 20 Hz – 20 kHz
Odstup signálu od šumu 90 dB (A zaťažené)
Ostatné
Rozmery D = 8 cm, Š = 8 cm, V =17,43 cm
Hmotnosť 248 g

Obsah balenia:

  • Mikrofón JBL Quantum Stream
  • USB nabíjací kábel
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách