Monark (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Monark (Deluxe Edition) - PS5Monark (Deluxe Edition) - NSW
59,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 432420
NISEN dabing

Monark (Deluxe Edition) [PS4]

Ako ďaleko ste ochotní zájsť, aby ste zachránili tých, ktorých máte radi?


Váš svet je ponorený do šialenstva, keď záhadná a smrtiaca Mist obklopí Akadémiu Shin Mikado. Aby ste zachránili svojich priateľov, vstúpite do iného sveta, démonmi na plnenej dimenzie presahujúcej skutočný svet. V tejto záhadnej ríši sa musíte naučiť využiť svoju autoritu márnosti a vykúzliť prápor diablov, ktorých sila pochádza z ega ich pána.

Rozvíjajte svoje Ego prostredníctvom rôznych psychologických testov, aby ste posilnili silu svojich démonov a použite svoje sily v boji proti siedmim "Pactbearers", ktorí ničia akadémiu. Využite silu svojho šialenstva na načerpanie sily, ale dajte pozor, aby ste sa nedostali príliš ďaleko a nestratili samých seba. Spolužiaci a inštruktori Vám poskytnú pomoc pri hľadaní riešení anomálií v celom areáli.

Descent into Madness

Skok medzi skúmaním Mist-u a súbojmi v záhadnom "inom" svete. Vyzývajte spojencov, bojujte s nepriateľmi a rozlúštite záhady obklopujúce Vašu akadémiu. Podarí sa ti zachrániť svet alebo sa zblázniš a zničíš sám seba?

Into The Mist and Beyond:

Ponorte sa do temnej ríše, kde sa zráža realita s egom. Tajomné svety, ktoré preskúmate, sú oživené v surrealistickom, temnom neo-fantasy štýle so zložitým dizajnom postáv a sugestívnym prostredím.

The Power of the Ego:

Posilnite si svoje Ego a prispôsobte vzhľad a schopnosti svojich zloduchov. Odomknite rôznych démonov, ktorí budú veliť v bitke, a pomocou taktického systému vo voľnej forme umiestnite svoje jednotky a rozpútajte deštrukciu svojich nepriateľov vo veľkom štýle.

MONARK (Deluxe Edition) obsahuje:

  • Hru Monark
  • Limitovaný kód ku digitálnemu soundtracku
  • The Artwork of MONARK - mini artbook




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách