Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook (Deluxe Edition) - PS4Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook (Deluxe Edition) - PS5
59,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 456898
NISEN dabing

Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook (Deluxe Edition) [NSW]

O hre

Keď sa skupina dobrodruhov vrhne do hlbín neprebádaného žalára, rýchlo si uvedomí, že si odhryzli viac, než dokážu požuť. Beznádejne stratení musia pri hľadaní cesty von nájsť akékoľvek jedlo, ktoré môžu.

Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook je RPG so stratégiou prežitia, ktorá kombinuje prieskum, taktický boj a mechaniku varenia, aby vytvorila dokonalý pokrm z dobrodružstva v kobke! Prispôsobte triedu, vzhľad, hlas a pózu členov vašej skupiny a potom sa vydajte hľadať jedlo akýmkoľvek spôsobom.

Preskúmajte mapu a hľadajte ingrediencie a predmety. Bojujte s príšerami, aby ste im pozbierali mäso, alebo ich dokonca zožerte priamo na bojisku, aby ste získali dočasné posily. Ale buďte opatrní, pretože to všetko spáli vzácne kalórie a pred bojom s nebezpečnými príšerami, ktoré číhajú ďalej, musíte byť v najlepšej forme! Môžete tiež založiť táborák, aby ste obnovili svoje HP a uvarili jedlo. Skombinujte ingrediencie a vytvorte silné jedlá, ktoré vám môžu doplniť kalórie, povzbudiť členov vašej skupiny, aktivovať zručnosti alebo dokonca ublížiť monštrám v boji.


Kľúčové vlastnosti

  • Zjedzte všetko, čo vám stojí v ceste
    Porazte a požierajte príšery v boji alebo použite ich mäso na varenie jedál pri táboráku, aby ste získali HP, zlepšili svoje schopnosti a zvýšili svoje štatistiky!

  • Vyberte si svojho vlastného dobrodruha
    Vytvorte si tím až štyroch dobrodruhov prispôsobením triedy, vzhľadu, hlasu a pózy každého z nich!

  • Vlastná príchuť
    Zažite jedinečnú kombináciu hrateľnosti zo žánrov SRPG, roguelike a survival!


Deluxe Edition obsahuje:

  • Hra Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook
  • Mini Art Book
  • Digital Soundtrack

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách