Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars Nintendo SWITCH

59,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 445856
IdeaEN dabing

Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars [NSW]

Gamninjustri - miesto, kde sa zhromažďujú všelijakí ninjovia. Ako sa boj o kontrolu medzi Daimjómi národov zvyšoval, napätie medzi dvoma veľkými národmi rástlo, v každom z nich bola jedna z veľkých škôl bojových umení. Štýl Compa, ktorý zvládol umenie Ninja na základe veliteľskej techniky. Štýl Honeypa, ktorý ovládol umenie Ninja, má korene v akčnej technike. Oba tábory uviazli v neľútostnej konkurencii schopností, aby dosiahli hegemóniu, ale keď bojovali ďalej, zaútočila záhadná armáda mechanických ninjov. Mechanická ninja armáda v okamihu ovládla menšie národy a vodca légie Steeme, Yoh Gamer, oznámil svetu: „Super NINJA vojna, ktorá rozhodne o najsilnejšej škole na svete, sa začína!“





  • Keď sa z dvoch stane jeden - Dva bojujúce národy zo série Neptunia a SENRAN KAGURA teraz spojili svoje sily v jednom akčnom RPG! Vyberte si z 10 možných postáv, vrátane dvoch nových postáv: Yuuki a Goh, a vyberte si dve postavy, ktoré sa môžu vydať na dobrodružstvo. Rýchlo prepínajte medzi svojimi dvoma vybranými postavami v bitke!


  • Umenie Ninju - Každá postava má jedinečnú sadu schopností, známych ako Ninja Art Skills. Zopakujte si svoje Ninja umenie a nechajte svojich nepriateľov v prachu. Ninjovia a shinobi sú tiež vybavení projektilmi, ktoré môžu spôsobiť fyzické poškodenie alebo dočasné zdravotné ťažkosti na spomalenie nepriateľov.


  • Zostaňte štýloví s duchovými drahokamami - zbierajte duchovné drahokamy a získajte užitočné štatistiky! Legenda hovorí, že ak ich usporiadanie do určitých kombinácií môžu priniesť ešte väčšie posilnenie ...


  • Ste skutočný bojovník Ninja? - Minihra s meditáciou Peaches & Cream umožňuje hráčom otestovať si rovnováhu pomocou pohybového ovládača PS4. Úspešné naplnenie meradla broskyne poskytuje ďalšie vylepšenia štatistík v bitke! Expertní ninjovia a shinobi môžu hrať v 8 rôznych pokusoch, každá séria má náročné obmedzenia!





Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách