New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition) - PS4New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition) - PS5New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition) - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 449986
2KEN titulky

New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition) [NSW]

Rozhodni o osudoch altruistickej vedkyne Anu, jej ambiciózneho „brata z ulice“ Octavia a divokej Fran, ktorá sa oháňa žabím prakom. Predrápaj sa piatimi napínavými kapitolami plnými intríg!
Vo večne vojnou zmietanej metropole Promethea budeš ovládať Anu, Octavia a Fran v najhorší deň ich života. Pomôž týmto trom sympatickým smoliarom v snahe zmeniť svet (a možno ho aj zachrániť)! Postav sa medziplanetárnej invázii, zákernému monštru v trezore a chladnokrvnému kapitalistovi v tejto filmovej jazde, kde je len na tebe, čo sa bude diať ďalej! Zoznám sa s pestrým osadenstvom plným stroskotancov, zabijackych robotov a hovoriacich zbraní v tomto urputnom závode až na samý vrchol!

O hre

Smutný príbeh o troch neodolateľných nýmandoch
Rozhodni o osudoch altruistickej vedkyne Anu, jej ambiciózneho "pouličného" brata Octavia a divokej Fran, ktorá sa oháňa žabím prakom. Nemáš čo stratiť a môžeš všetko získať, a tak sa budeš drápať a podvádzať v tomto napínavom päťdielnom príbehu plnom ozbrojených hrdlorezov, nadpozemských beštií a lahodných tacos.

Neobyčajné filmové dobrodružstvo
Borderlands nie je len domovom lovcov trezorov, psychopatov a riaditeľov zbrojných korporácií - je plné utláčaných, neohrozených civilistov, ktorí sa len snažia prežiť. Tento nezabudnuteľný príbeh s množstvom známych i nových tvárí, vrátane zabijackého topánka s komediálnymi ambíciami a banditami, ktorý „zabíja menej ako obvykle“, iste poteší nových aj skúsených fanúšikov.

Vaše rozhodnutia ovplyvňujú dej
Rozhodnutia, ktoré urobíš, určujú, ako príbeh skončí. Či už ide o Anuinu víziu vesmíru, ktorý predáva viac ako zbrane, Octaviove sny o sláve a bohatstve alebo Franin mrazivý plán pomsty – ich úspech či neúspech závisí len od teba.

Deluxe Edition obsahuje:
  • New Tales from the Borderlands
  • Tales from the Borderlands
  • Adventure Capital Pack

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách