NHL 21 CZ Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA NHL 21 CZ - PS4
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
9,99 €
Cena bez DPH: 8,33 €
 
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 410013
ElectronicCZ titulky

NHL 21 CZ [XBOX ONE]

EA SPORTS NHL 21 oslavuje len tých najkreatívnejších, najvynaliezavejších a najodvážnejších hráčov. Vydajte sa za slávou v rozšírenom režime Be A Pro a staňte sa jedným z najlepších hráčov ligy. Vďaka úplne novým pohybom, kľučkám, fintám a úhybným manévrom môžete po vzore najväčších inovátorov v lige predviesť v útoku parádne kúsky. Spoznajte tvorivosť, spoznajte prelomovú zmenu, spoznajte budúcnosť. Spoznajte slávu v NHL 21.

Hrateľnosť a vizuálna prezentácia
Hrateľnosť v NHL 21 je teraz rýchlejšia, inteligentnejšia a podstatne atraktívnejšia. Vďaka inovatívnej pohyblivosti a zásadným zlepšeniam v práci s pukom aj bez neho, teraz majú hráči viacej možností než kedykoľvek predtým prevziať kontrolu nad priebehom zápasu a vnútiť súperovi svoj štýl hry. Spoznajte prelomové zmeny v hrateľnosti NHL 21.

World of Chel
V World of Chel je teraz viacej než jednoduché naskočiť do zápasu a hrať sólo alebo spojiť sily s priateľmi v boji o výhry a odmeny. Tentokrát NHL 21 predstavuje hodnotené sezóny, kde môžete súťažiť v každom zo 4 režimov o odmeny a účasť v novom klubovom finále EASHL.

Be A Pro
Úplne prepracovaný režim Be A Pro vám dá šancu vyskúšať si život hráča NHL, a to ako na ľade, tak mimo neho. Urobte dojem na vedenie klubu, dostaňte sa s predstihom na draft a vydajte sa na cestu za slávou, behom ktorej sa budete usilovať o miest v prvej formácii, bojovať o Stanley Cup a pokúšať sa zaradiť vedľa najväčšie hviezdy ligy. Spoznajte budúcnosť s Be A Pro v NHL 21.

HUT
HUT je herným režimom NHL 21, v ktorom si môžete vytvoriť vlastnú súpisku zo súčasných, bývalých a legendárnych hráčov NHL a hrať s nimi online. Vytvárajte si mužstvá, zbierajte odmeny a urobte z vášho tímu ten najlepší. Tento rok prichádza s novou verziou HUT RUSH, zjednodušenou verziou HUT, v ktorej môžu hráči rýchlejšie vstupovať do zápasov HUT, nazbierať úspechy a odomknúť odmeny za štýlové spôsoby skórovania. Vďaka systému skórovania, ktorý odmeňuje za zručnosť a kreativitu, ponúka HUT RUSH množstvo pozoruhodných momentov.

Ďalšie herné režimy

  • Rýchla hra - zvoľte si tím a naskočte rovno do akcie proti súperovi riadenom hrou alebo kamarátovi, ktorý sedí vedľa vás.
  • Režim penáltového rozstrelu - Vytiahnete vaše najlepšie kľučky a zahrajte si proti hre alebo ďalším online hráčom v sérii na 5 úspešných pokusov.
  • Champions Hockey League - Zahrajte si ako nádejný talent v Champions Hockey League a ovládnite turnaj, v ktorej sa stretávajú najlepšie hokejové tímy Európy.
  • Online Versus - Hrajte hodnotené a nehodnotené zápasy proti ďalším hráčom na celom svete a stúpajte v svetovom poradí.
  • Tréningový režim - Zamierte sa na ľade na základy, a to buď sami, alebo v skupine alebo v úplnom tréningu ku osvojeniu taktiky a herného štýlu mužstva.
  • Organizácia - Režim Organizácia ponúka atraktívny prežitok jedného z vrcholov sezóny - uzávierky prestupového obdobia. Spoznajte tlak s blížiacim sa termínom konca prestupu vďaka aktuálnym správam o tom, ako ste sa vy alebo ďalšie tímy rozhodli v otázke výmeny vyhliadnutých hráčov. Podobne ako pri skutočnej uzávierke prestupu bude tržná hodnota hráčov kolísať každým dňom, pričom informácie o tom vám bude prinášať živý systém upozornenia na obchody.

    Hokej je pre každého a to je dôvod, prečo NHL 21 bude zahrňovať pokročilé a ľahko ovládateľné nástroje k nahlasovaniu hráčov, ktorí budú mať nevhodné názvy tímov alebo sa chovať rasisticky, xenofóbne, homofóbne či sexisticky. Užívatelia budú môcť ľahko nahlásiť obťažujúce chovanie a pomôcť v odstraňovaní obsahu a blokovaniu hriešnikov.

    Predobjednajte si EA SPORT NHL 21 a získajte:
  • Až 2 balíčky s výberom diamantového hráča do HUT (1 za mesiac počas doby 2 mesiacov).
  • Jednu odomknutú hernú hokejovú tašku.



  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabing

    NHL 21 CZ - XBOX ONE - PlayGoSmart : hodnotenie 4 z 5 na základe 1 hodnotení.
    100%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    0 x
    4 star
    1 x
    3 star
    0 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    4,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotil 1 zákazník
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách