Niceboy Oryx X 410 Epic

39,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 450768
Niceboy

Niceboy Oryx X 410 Epic [oryx-x-410-epic]

Ponorte sa do virtuálneho priestorového 7.1 zvuku herných slúchadiel ORYX X410 Epic! Majú odnímateľný mikrofón, LED osvetlenie a praktické ovládanie hlasitosti, mikrofónu, prehrávanie skladieb a podsvietenie priamo na kábli. Vďaka mäkkým náušníkom, vychytanému prítlaku či ľahkému nastaviteľnému mostu z duralu bude vaša hra nielen strhujúca, ale aj pohodlná.

O produkte

  • Herná extáza s realistickým zvukom 7.1
    Chcete vedieť, odkiaľ sa blíži nebezpečenstvo? Chcete si naplno užiť realistický zvuk výbuchov a svišťanie guliek? Stavte na herné slúchadlá Niceboy ORYX X410 Epic. Sú osadené ohromujúcim priestorovým 7.1 zvukom, rozoznáte preto okamžite smer aj vzdialenosť zdroja zvuku a vaši súperi vás už nezaskočia. Slúchadlá vás dostanú širokým zvukovým rozsahom, riadnou dynamikou a kvalitou zvuku, ktoré zariadia veľké 50 mm meniče.
  • Odnímateľný mikrofón a čistý prenos hlasu
    Súčasťou slúchadiel je kvalitný mikrofón s čistým prenosom hlasu: komunikáciu so spoluhráčmi nebude rušiť žiadny nechcený šum a vy sa s nimi jasne dohovoríte na stratégii. Ale čo keď si budete chcieť od hrania odpočinúť napríklad pri filme alebo hudbe? To nie je problém, slúchadlá ORYX X410 Epic majú ešte ďalšie využitie: Mikrofón jednoducho odoberiete, takže vám nebude v ničom prekážať. S mikrofónom si teda užijete tímové hranie a bez neho pohodlnejšie počúvanie hudby alebo sledovanie filmov.
  • Sedia, netlačia, izolujú
    Ruší vás zvuk okolia, keď sa potrebujete stopercentne sústrediť? Hráte celú noc, takže podmienkou pre slúchadlá je nízka hmotnosť a maximálne pohodlie? ORYX 410 Epic vám takýto komfort doprajú – majú uzatvorené koženkové náušníky s vyváženým prítlakom, vďaka ktorému slúchadlá vedia tlmiť zvuky okolia, ale zároveň netlačia ani pri dlhom hraní.
  • Ľahké, ale odolné
    Tieto slúchadlá niečo vydržia: ich hlavový most je vystužený odolnou, ale ľahkou duralovou konštrukciou. Prémiový opletený kábel hravo zvládne aj náročné zaobchádzanie, takže sa nemusíte báť, že by sa poškodil.
  • Ovládanie na dosah ruky
    Na rýchle a pohodlné ovládanie slúchadiel je na kábli ovládač, na ktorom si nastavíte hlasitosť, stlmenie mikrofónu, podsvietenie slúchadiel alebo si s jeho pomocou môžete prepínať skladby. Ovládanie tak už nemusíte zdĺhavo hľadať v počítači!

Technická špecifikácia
Zvuk Virtuálny priestorový 7.1
Vyhotovenie Cez hlavu
Typ náušníkov Uzatvorený
Mikrofón Áno (odnímateľný)
Podsvietenie Áno
Ovládanie na kábli Áno (hlasitosť, mikrofón, skladby, podsvietenie)
Farba Čierna
Typ pripojenia USB 2.0
Veľkosť meniča 50 mm
Impedancia 32 Ohm
Citlivosť 117 dB +/- 3 dB
Frekvenčný rozsah 18 Hz – 20 kHz
Prevádzkový prúd ? 100 mA
Výstupný akustický tlak 111 ± 3 dB
Harmonické skreslenie THD <= 0,1 %
Frekvencia mikrofónu 50 Hz – 15 kHz
Citlivosť mikrofónu -54 dB +/- 3 dB
Platforma PC
Podpora systémov: Windows XP/Vista/WIN7/WIN8/WIN10
Dĺžka kábla: 2,1 m
Vedenie kábla: Jednostranné (do jednej mušle)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách