Nintendo Switch Ring Fit Adventure

99,99 €
52,99 €
Cena bez DPH: 44,16 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 402188
Nintendo

Nintendo Switch Ring Fit Adventure [HAC-R-AL3PA]

Balenie neobsahuje konzolu Nintendo Switch, ktorá je pre využitie tovaru potrebná.


V hre Ring Fit Adventure hráči objavujú rozsiahly svet a bojujú s nepriateľmi za pomoci reálnych fitness cvikov. Nové doplnky Ring-Con a pás na nohe, ktoré sú súčasťou balenia, rozpoznávajú a merajú hráčove pohyby v reálnom svete a menia sa na činnosť v hre. Napríklad behaním na mieste sa pohybujete so svojou postavičkou v hernom svete pomocou pripnutého pásu na nohe, alebo stláčaním doplnku Ring-Con premeníte silu pri cvičení na silný útok v hre. Hráči ktorí budú denne hrať, si pravidelne precvičia rôzne časti tela. Spoločne s bonusovými minihrami a posilňovacími tréningami je Ring Fit Adventure zábavným zážitkom pre hráčov s rôznou úrovňou zručností a životným štýlom.

Ring Fit Adventure obracia typické dobrodružstvá dolu hlavou. Hráči robia drepy, posilňujú a naťahujú sa, aby zvládli výzvy navrhnuté pre širokú radu telesných typov a úrovní fitness zručností. K hraniu hry si hráči zapoja ovládače Joy-Con svojej konzoly Nintendo Switch do priloženého príslušenstva - jeden k doplnku Ring-Con a druhý k pásu na nohe. Pás sa pripevňuje k hráčovmu ľavému stehnu, zatiaľ čo Ring-Con drží hráč v oboch rukách. Ring-Con je ohybné elektronické zariadenie, ktoré vyvíja odpor a obsahuje senzor, ktorý rozpoznáva námahu a reaguje na zmeny. Ring Fit Adventure sa dá prispôsobiť k hráčovej úrovni zručností, takže aj hráči neskúsený vo fitness si môžu upraviť intenzitu cvičení tak, aby vyhovovala ich schopnostiam. To im umožní pokračovať každý deň na úrovni aktivity, ktorá im je príjemná.

Adventure režim v Ring Fit Adventure sa odohráva vo farebnom svete, kde sa stretáva dobrodružstvo s fitness. K cestovaniu je hráčom k dispozícii cez 20 rôznych svetov. Behaním na mieste hráči rozhýbu postavičku vpred a pomocou príslušenstva Ring-Con vykonajú rôzne herné činnosti ako je skákanie, vznášanie sa vo vzduchu alebo riadenie plte na rieke. Po ceste sa objavujú nepriatelia pripravení ku boju. Hráči môžu útočiť a brániť sa pomocou viacej než 40 Fit zručností - cviky rozdelené do kategórií ako sú paže, brušné svaly, nohy a yoga. Hra hráčom poskytuje presné návody, ako cviky správne spraviť a ich správne predvedenie pôsobí zväčšené poškodenie nepriateľom. Každá činnosť, ktorú v hre predvediete, dáva vašej hernej postave skúsenosti. Zvýšenie úrovne zvyšuje štatistiky a odomkýna nové Fit zručnosti, ktoré môžete využiť v ďalšom boji. Adventure režim je navrhnutý ako prirodzený spôsob, ako motivovať hráčov k pokračovaniu v hre, pravidelné cvičenie, vývoji v hernom svete, ale aj zlepšovaniu ich fitness úrovne v tom reálnom.

Okrem hlavného príbehu je tu stále režim rýchlej hry, ktorý je skvelým spôsobom, ako si užiť Ring Fit Adventure v kratších časových intervaloch, ktorý ide kedykoľvek prerušiť. Každý si tak môže krátko zacvičiť, striedať sa s priateľmi a rodinou v minihŕach a snažiť sa o vysoké skóre. Minihry zahrňujú široký výber aktivít od rozbíjania krabíc vetrom vyvolaným ovládačom Ring-Con po tvarovanie keramiky za pomoci drepov.

Ostatné režimy ako "Simple" a "Sets" ponúkajú ďalšie možnosti cvičenia. "Simple" umožňuje hráčom vybrať si cviky, ktoré si chcú precvičiť a vysúšať jednotlivo. Rekordy sa zaznamenávajú, aby každý mohol sám seba prekonávať. "Sets" ponúka zostavené sekvencie rôznych cvikov, ktoré sa sústredia na určité témy alebo časti tela. Tento režim je skvelým spôsobom, ako sa zamerať na určité svaly, ktoré by si hráč rád vypracoval ako napríklad nohy, ramená, trup alebo spodnú časť tela. Hra obsahuje taktiež "Silent" režim pre tých, ktorý bývajú v bytoch a nechcú byť príliš hlučný. Aktivovaním tohto režimu, cviky typu jogging sú nahradené tichšími cvikmi, aby si hráči mohli precvičiť nohy bez hlasitého dupotu.

Nintendo Switch Ring Fit Adventure obsahuje:
  • Hru Ring Fit Adventure
  • Ovládač Ring-Con
  • Pás na držanie ovládačov Joy-Con na nohu




  • Nintendo Switch Ring Fit Adventure - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 1 hodnotení.
    100%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    1 x
    4 star
    0 x
    3 star
    0 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    5,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotil 1 zákazník
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách