Nioh 2 PS4

Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
7,99 €
Cena bez DPH: 6,66 €
 
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 385488
PlayStationEN dabingJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5

Nioh 2 [PS4]

Feudálne Japonsko v roku 1555. Krajina sa zmieta v neustálych konfliktoch a najviac je sužovaná prítomnosťou zlých monštier a démonov. Ste samuraj, majster bojových umení, ktorý disponuje mýtickou mocou Yokai. Snažte sa prežiť a poraziť vašich nepriateľov, ktorí s vami v tomto temnom akčnom RPG nebudú mať žiadne zľutovanie. Poddajte sa temnote.

Umenie Yokai:
Boj je najdôležitejším prvkom Nioh 2. Známy samurajský súbojový systém bol doplnený systémom Yokai, ktorý poskytuje viacej bojových schopností. V súbojoch s nepriateľmi si vďaka tomu môžu hráči vybrať medzi známym samurajským štýlom alebo systémom Yokai.

Herný svet:
Čaká na vás nový herný zážitok v detailne spracovanom svete Dark Realm. To zahŕňa aj cestovanie v reálnom čase medzi Japonským obdobím Sengoku a desivým svetom Dark Realm.

Perfektný zážitok pre hardcore hráčov:
Nioh 2 posúva hardcore gameplay zas o kúsok ďalej tak, aby bol naozajstnou výzvou aj pre tých najlepších hráčov. Nové prvky a vylepšenia boli pridané s ohľadom na to, aby zachovali tie obľúbené a hráčom poskytli ešte väčší pocit úspechu z ich úplného osvojenia.

  • Vylepšený bojový systém.
  • Pridané nové zbrane a schopnosti.
  • Vylepšené Yokai schopnosti.
  • Vytvorte si vlastného samuraja.
  • Pripojte sa ku vašim priateľom v online kooperačnom režime pre až 3 hráčov.






  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách