No More Heroes 3 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA No More Heroes 3 - Xbox Series X|SNo More Heroes 3 - NSW
69,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 450960
MarvelousEN dabing

No More Heroes 3 [PS5]

Legendárny nájomný vrah Travis Touchdown sa znova vracia do „záhrady šialenstva“! Diabolský princ FU, samozvaný superhrdina z predalekého okraja našej galaxie, pristál na Zemi av hľadáčiku má dobytie celého nášho sveta. Pre záchranu ľudstva sa tak náš niekdajší hrdina musí pustiť do ďalšieho boja a vystúpiť na vrchol rebríčka galaktických superhrdinov, počas čoho bude musieť poraziť deviatku verných prisluhovačov princa FU a nakoniec sa stretnúť aj s princom samotným.


Fyzická edícia obsahuje:

  • No More Heroes III plnú hru
  • tri obrázky a obojstranný plagát s Travisom a jeho verným Demzamtigerom.

O hre:

Všetkým milovaný nájomný vrah, otaku Travis Touchdown bol donútený sa na staré kolená vrátiť zo zaslúženého odpočinku, aby ochránil nielen mesto Santa Destroy, ale aj celú našu planétu. Tentokrát mu ale nebude stačiť stať sa „najlepším nájomným vrahom“ na svete – v galaktickej skúške sily sa totiž bude musieť stretnúť so superhrdinom zrodeným vo vzdialenej hviezdnej sústave! Čaká ho doposiaľ najťažšia výzva jeho života, avšak s arzenálom nových schopností, nástrojov a zamestnania bude mať slušnú šancu dokázať, že nie je len budižkničemu stredného veku, čo sa rozpráva so svojou mačkou. Oprášte preto svoju svetelnú katanu, nasaďte slnečné okuliare a zabíjajte, pretože inak zabije niekto vás!




Kľúčové vlastnosti

  • Staňte sa galaktickou legendou:
    V klasickom štýle série No More Heroes vás pri stúpaní rebríčkom galaktických superhrdinov čakajú uletené súboje s originálnymi bossmi, z ktorých každý preteká jedinečnou osobitosťou. Prebite si cestu rebríčkom a dokážte, že ste ten najväčší drsniak v celom známom vesmíre!
  • Starý pes, nové kúsky:
    Travise možno delí jediný zlý deň od krízy stredného veku, aj tak si ale vždy nájde nevšedný spôsob, ako niekomu nakopať zadok. Či už ide o majstrovské zaobchádzanie so svetelnou katanou, alebo o zápasenie na profesionálnej úrovni, Travis zvládne všetko. Zistite, do akých extrémov môžete doviesť násilie s upraviteľnou rukavicou smrti, a potrestajte drzú chásku votrelcov v bojovom štýle, ktorý vám sadne najlepšie.
  • Superhrdinské bokovky:
    Bojovať so šmejdom z vesmíru nie je nič lacné. Skúmajte preto mesto Santa Destroy na Travisovej futuristickej motorke Demzamtiger a nenechajte si utiecť žiadnu zo sebapodivnejších pracovných príležitostí, ako je napríklad akčný fľak u pobrežnej stráže alebo čistenie záchodov. Za ďalším privyrobením potom môžete vyraziť do unikátnych lokalít mimo Santa Destroy, ako je napríklad futuristické pobrežné mesto Neo Brazil alebo soľná pustatina Thunderdome.
  • Odvážnejšie, zlejšie, lepšie:
    Vďaka ostrejšej grafike vyzerá No More Heroes III lepšie ako kedykoľvek predtým. Pridajte rýchlejšie načítanie alebo vylepšenú odozvu a môžete si začať okamžite užívať násilie, ktorým by ste rozhodne nemali šetriť.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách