Nuclear Dawn CZ [Steam]

digitálna distribúcia
9,99 €
0,99 €
Cena bez DPH: 0,83 €
 
Kód produktu: 417771
MergeCZ titulky
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Nuclear Dawn CZ [Steam] [PC digital]

Nuclear Dawn je prvá hra, ktorá v sebe kombinuje plnohodnotnú FPS a RTS bez toho, aby niektorý z týchto žánrov obmedzovala.

Staňte sa vojakom vo vojnou zničenom postapokalyptickom svete, ktorý je postavený na moderných mestách. S nepriateľmi sa stretnete ako pancierová, útočná alebo maskovaná pechota a v plnení úloh Vám pomôžu aj rôzne zbrane a vybavenie. Akcia v podobe strieľačky z pohľadu prvej osoby je drsná, rýchla a nezabudnuteľná. V boji závisí omnoho viac na taktike a schopnostiach, ako na rýchlych reakciách a znalosti máp. Zoznámte sa s jednotlivými úlohami, zistite slabiny a silné stránky jednotiek a ich plný potenciál využite k likvidácii nepriateľov. Prostredie je zvlášť prispôsobené tak, aby ste mohli maximálne využívať terén a kryť sa, ako to len ide. Inak sa zajtrajška nedožijete.

Nuclear Dawn však môžete doviesť ešte ďalej a stať sa veliteľom, ktorý organizuje ostatných hráčov do oddielov a poveruje ich rôznymi taktickými úlohami. Naplánujte pre svoje vojsko zásobovacie trasy a pozorne rozmýšlajte, ako rozmiestnite nové budovy.

Ak chcete získať prevahu nad nepriateľmi, musíte všemožne využívať tvar krajinu i zásobovacie body a železnou päsťou zmariť každý plán, ktorý na Vás súper pripraví. Vynájdite a implementujte nové technológie, aby Vaši vojaci mohli ľahšie ovládnuť bojisko. Budujte predsunuté základne a následne veďte útok. Vybudujte si vlastnú dokonalú pevnosť, k stavbe ktorej máte k dispozícii celú škálu obranných a útočných budov, ktoré je možné ďalej vylepšovať.





Jedná sa o digitálnu verziu hry Nuclear Dawn CZ, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabingDE dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách