OddBallers Nintendo SWITCH

Cena s DPH
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 440555
UbisoftEN dabing

OddBallers [NSW]

Balenie neobsahuje pamäťovú kartu a vyžaduje pripojenie ku sieti internet, kde si stiahnete hru pomocou kódu, ktorý je súčasťou balenia.


Multiplayer hra na vybíjanú, kde hádžete na svojich súperov čokoľvek, čo je po ruke.

O hre

OddBallers je nová párty hra pre viacerých hráčov, v ktorej môžete na svojich protivníkov hodiť čokoľvek, čo nájdete. Hrajte sólo alebo v hre pre viacerých hráčov, až štyria hráči lokálne a šesť online.

Hráči sa budú vyhýbať, blokovať a hádzať predmety v troch jedinečných prostrediach, z ktorých každé obsahuje viac ako 30 rôznych arén a množstvo minihier. Napredujte z arény do arény, vyhrávajte minihry a získavajte medaily a premeňte svoj zápasový bod na víťazstvo.

Minihry siahajú od klasických režimov, ako sú bitky do posledného stojaceho, až po bláznivé súťaže o to, kto dokáže oholiť ovce kosačkou alebo vyradiť ľudí rybami, aby zahrali na trúbke. Bez ohľadu na to, akú minihru hráte, platí jedno stále pravidlo: Všetko je zbraň. Hádžte loptičky, kurčatá, kaktusy alebo čokoľvek iné, čo môžete zdvihnúť.

Environmentálne nebezpečenstvá, ako sú elektrické ploty, výbušné plynové nádrže a odpaľovače tenisových loptičiek, tiež ponúkajú spôsoby, ako zneškodniť vašich protivníkov.

Odomknite nové odmeny počas hry, aby ste si prispôsobili svoje OddBallers stovkami rôznych doplnkov, oblečenia, účesov a ďalších. Samozrejme, aký má zmysel hádzať svojim priateľom do tváre rybu, ak po tom nedokážete predviesť víťazný tanec alebo škodoradostný posmech? Našťastie, OddBallers vám to umožňuje.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách