Oddworld: Soulstorm (Limited Oddition) Nintendo SWITCH

49,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 450994
MicroidsEN dabing

Oddworld: Soulstorm (Limited Oddition) [NSW]

Oddworld: Soulstorm je väčšie, drsnejšie a odvážnejšie pokračovanie preslávenej videohernej série a zároveň aj druhý diel novej pentalógie začatej hrou Oddworld: New 'n' Tasty. Ujmite sa opäť rola Abea, krajne neobvyklého mudokonského hrdinu, ktorý nechtiac vyvolal povstanie a teraz mu nezostáva nič iné, než viesť svojich bratov Mudokonmi na ceste za slobodou.


Limited Oddition obsahuje:

  • Oddworld: Soulstorm plnú hru
  • Embosovanú plechovú krabičku s miestom pre 24 herných kariet
  • Tri obrázky

O hre:

Pokračujte v nerovnom boji o prežitie proti najmocnejšej rase planéty, disponujúcej všetkými možnými prostriedkami útlaku od propagandy cez biologické zbrane až po bezohľadnú smrtiacu silu. Pusťte sa do prieskumu masívnych, filmovo stvárnených 2.9D lokácií plných úchvatných vizuálnych prvkov. Zbierajte suroviny, vyrábajte zbrane, vyzbrojujte svojich nasledovníkov, riešte hádanky a bezpečne vyveďte na slobodu každého zo svojich viac ako 1 000 nasledovníkov. Alebo sklamte a staňte sa svedkami vyhladenia celého druhu.




Kľúčové vlastnosti

  • Akčná dobrodružná plošinovka:
    Žáner plošinoviek urazil dlhý kus cesty av Soulstorm je navyše obohatený o ľahké RPG prvky. To so sebou prináša aj vyššiu rozmanitosť, pretože len na vás teraz záleží, ako budete hrať - či viac agresívne, alebo skôr pasívne.
  • Rozprávanie pre dospelých:
    Temný príbeh so zvráteným zmyslom pre humor, ktorý ironickým spôsobom odkazuje na to, čo sa odohráva v ľudskom svete.
  • Rozmer 2.9D:
    Dychberúca lokácia s obrovskou rozlohou a hĺbkou. Herná plocha teraz už nie je obmedzená na tradičné placaté plošinky videné zboku.
  • Quarma (ako že Karma):
    Quarma funguje ako spätná väzba v reálnom čase, ktorá odráža všetko, čo v hre robíte. A všetko, čo v hre robíte, ovplyvní aj to, ako celá hra dopadne.
  • „Survival ekonomika“:
    Vyberajte nepriateľom vrecká, vykrádajte ich skrinky, hrabajte sa v odpadkových košoch a pátrajte po vzácnych surovinách. V predajných automatoch ich potom vymieňajte za užitočné predmety, ktoré vám poskytnú nové možnosti, ako si poradiť so všadeprítomnými výzvami.
  • Vlastnoručná výroba:
    Využívajte nájdené suroviny a tovar z predajných automatov na výrobu nových predmetov, ktoré by bolo možné použiť ako účinné nástroje proti nepriateľom a prekážkam.
  • V množstve je sila:
    Čím viac nasledovníkov zachránite, tým silnejšie bude vaše povstanie. Svojich nasledovníkov môžete obdarovávať vyrobenými predmetmi a bude záležať len na vás, či s nimi budú zaobchádzať agresívne alebo pasívne.
  • Poctivá herná doba:
    Pri prvom prechode vám hra zaberie okolo 15 hodín. Lovci úspechov a perfekcionisti v nej ale môžu ľahko stráviť aj desiatky hodín.
  • Zaslúžené odmeny:
    Všetky úrovne obsahujú bodovací systém, rebríčky, úspechy a odznaky.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách