One Piece: Odyssey Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA One Piece: Odyssey - PS4One Piece: Odyssey - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 446755
BandaiEN dabing

One Piece: Odyssey [PS5]

One Piece Odyssey je RPG projekt plný jedinečných prvkov dobrodružstva z prostredia hry One Piece, po ktorom fanúšikovia veľmi túžia. Na tomto projekte sa pracuje už mnoho rokov, aby sa fanúšikovia mohli skutočne dotknúť sveta One Piece a teraz je pripravený na odhalenie! Pripojte sa k tomuto úplne novému RPG s novým dizajnom postáv a príšer, ktoré vytvoril Eiichiro Oda, autor hry One Piece. Hru tiež dopĺňa krásna hudba Motoi Sakuraba, skladateľa, ktorý je známy svojimi rôznymi príspevkami do videohier, ako sú série Dark Souls a Tales of.

one piece odyssey

O hre

Príbeh Rozbitý Thousand Sunny... Roztrúsení členovia posádky...Straw Hats na čele s Monkey D. Luffym počas ich plavby pohltí obrovská búrka na mori. Skončia na tajomnom ostrove plnom prírody uprostred búrky a oddelia sa od seba. Posádka sa vydáva na novú dobrodružnú cestu plnú zázrakov zúrivej prírody, mocných nepriateľov a zvláštnych stretnutí s miestnymi obyvateľmi ostrova. Spolupracujte s Luffym a jeho posádkou, aby ste opäť vyplávali!

Tajomný ostrov
Luffy sa rozhodne preskúmať ostrov, aby sa stretol so svojimi rozptýlenými členmi posádky. Narážajú na rôzne tajomné ruiny a doteraz nevidené príšery. Hoci sú nadšení, že spoločne preskúmajú ostrov, veci čoskoro naberú nečakaný spád. Objavte a zažite originálny príbeh!

Všetci za jedného
Porazte nových nepriateľov, odhaľte záhady a objavte celé dobrodružstvo so svojou obľúbenou skupinou Straw Hats! Okrem Luffyho môžete hrať aj ako Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie a Brook!

RPG so zápletkou
Zažite questy a dungeony s autentickým ONE PIECE zvratom. Užite si to, čo máte radi na RPG, ale so svojimi obľúbenými postavami a originálnym nádychom z ONE PIECE sveta.

Trailer




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách