Oriental Empires [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 441430
IcebergEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Oriental Empires [Steam] [PC digital]

Ťahová 4X strategická hra, ktorá obnovuje civilizácie starovekej Číny. Rozvíjajte svoju krajinu, stavajte veľké mestá, zvyšujte obrovské armády a bojujte epické bitky so stovkami vojakov bojujúcich priamo na hernej mape. Rozšírte svoje technológie, kultúru a náboženstvo, aby ste vytvorili jedno z najväčších impérií ľudstva.

Vstúpte do sveta starovekého Orientu. Ovládajte mesto alebo kmeň od úsvitu čínskej histórie a premeňte ho na veľkú ríšu. Rozvíjajte svoju krajinu, vytvárajte veľké mestá, zvyšujte obrovské armády a bojujte v epických vojnách. Rozšírte svoju technológiu, kultúru a náboženstvo, aby ste vytvorili jednu z veľkých civilizácií ľudstva. Celá akcia sa odohráva na jednej veľkolepej hernej mape, ktorá oživuje hory, lesy, pláne a púšte Číny. Priblížte, aby ste si prezreli svoje jednotky a videli, ako sa vaši roľníci namáhajú, alebo oddiaľte pre strategický prehľad. Naplánujte si bitky, ukončite svoj ťah a potom sledujte, ako vaše armády plnia vaše rozkazy, pričom stovky vojakov bojujú priamo na hernej mape.

Začnite ako jeden národ alebo kmeň, začnite od skromných začiatkov s jedinou osadou a rozšírte svoje impérium a rozvíjajte svoju kultúru s cieľom stať sa všeobecne uznávaným Synom nebies a vládcom sveta.

Vlastnosti:

  • Hrajte za jednu zo 16 rôznych frakcií, z ktorých každá má svoje špeciálne bonusy alebo tresty.
  • Obrovská krásne vykreslená mapa s atraktívnym a autentickým zobrazením krajiny Číny a Mongolska.
  • Veľké bitky so stovkami alebo tisíckami vojakov, ktoré sú podrobne zobrazené priamo na hernej mape. Sledujte, ako zručné armády a posily idú do boja podľa bojových rozkazov a formácií, ktoré si hráč nastavil.
  • Plne animované 3D modely s variáciami tváre a oblečenia pre každý model, vrátane pechoty, kavalérie, bojových a delostreleckých jednotiek, ako aj námorných síl.
  • Dlhý plynulý rozsah priblíženia vám umožní vstúpiť priamo do herného sveta alebo oddialiť pre strategický prehľad.
  • Rozvíjajte svoje osady stavaním budov a rozvíjaním krajiny okolo nich, stavajte trhy a prístavy, aby ste mohli obchodovať po zemi a po vode.
  • Vypracovať strom výskumu vrátane technológie, ako aj kultúrneho, filozofického a náboženského vývoja.
  • Mnoho ďalších prvkov bude určovať výsledok vašej snahy o dominanciu, ako sú vodcovia, obliehanie, nepokoj a vzbura a hodnotenie autority a kultúry.
  • Ako cisár stanovte edikty, zákony a vyhlášky, aby ste vyvážili moc a vstúpili do novej nádhernej éry s novými technológiami a vojenskými jednotkami, ktoré menia hru!


  • Názov vydavateľa: Iceberg Interactive B.V.
  • Názov vývojára Shining Pixel Studios
  • Dátum vydania: 21.09.2016
  • Pegi: 16
  • Žáner: Stratégia

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 7 64 bit (32 bit nepodorované)
    Procesor: Intel Core i5-3230M @ 2.60GHz alebo ekvivalentný AMD procesors
    Pamäť: 4 GB RAM
    Grafická karta: 256 MB DX 9 Compliant videocard s pixel shader 3,0
    Pevný disk: 2 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 9.0c




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Oriental Empires, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    Oriental Empires © 2016 J. Carline and R.T. Smith. Developed by Shining Pixel Studios. Licensed exclusively worldwide to and published by Iceberg Interactive B.V. All brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in the UK.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách