Outriders: Worldslayer Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Outriders: Worldslayer - PS5Outriders: Worldslayer - Xbox Series X|S
39,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 445309
SquareEN dabingJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5

Outriders: Worldslayer [PS4]

Outriders Worldslayer je brutálna kooperatívna looter strieľačka pre 1-3 hráčov zasadená do originálneho temného sci-fi vesmíru. Vytvoríte si vlastného Outridera z jednej zo štyroch tried a vydáte sa na cestu naprieč rozmanitou a smrtiacou planétou Enoch.

O hre

PRÍBEH
Začnite s pôvodnou kampaňou Outriders alebo skočte priamo do kampane Worldslayer s plne pripraveným Outriderom 30. úrovne. Tu sa stretnete s najsmrteľnejším Alteredom, s ktorým ste sa kedy stretli - Ereshkigalom, v poslednom boji ľudstva o prežitie. Okrem nej existujú ešte väčšie hrôzy, odohrávajúce sa v starovekých ruinách Tarya Gratar.
Outriders Worldslayer kombinuje agresívnu prestrelku s násilnými schopnosťami a arzenál stále viac prispôsobiteľných zbraní a výstroja. Tešte sa na nespočet hodín hry od jedného z najlepších vývojárov strieľačiek v odbore – People Can Fly.


Herné funkcie

KOMPLETNÝ ZÁŽITOK
Outriders Worldslayer zahŕňa pôvodnú hru Outriders všetkými rozšíreniami a obsahom, ktorý bol do hry pridaný po vydaní hry Outriders.

BOOST IN
Ďalej rozvíjajte svoju existujúcu postavu (postavy) alebo použite novú na získanie vylepšeného Outridera 30. úrovne, ktorý je pripravený skočiť do neúnavnej akcie.

NAPÁJANIE
Prispôsobte svoje schopnosti naprieč rozsiahlymi stromami tried zručností, pre ďalšie posilnenie hybridných vetiev. Zvýšte svoje body brutality, vytrvalosti, zdatnosti a anomálie.


CESTA SMRTI
Nádej ľudstva na prežitie spočíva na vašej ceste hlboko do kolísky civilizácie planéty Enoch.

DYNAMICKÁ KOOPERACIA PRE 1-3 HRÁČOV
Hrajte sólo alebo sa pripojte až k 2 priateľom v kooperácii a vydajte sa do centra apokalypsy na hroznej planéte Enoch.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách