Outward [Steam]

digitálna distribúcia
32,99 €
12,99 €
Cena bez DPH: 10,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 411755
DeepEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Outward [Steam] [PC digital]

V hre Outward nie ste vybraným hrdinom proroctva, ste dobrodruhmi, cestovateľmi, či prieskumníkmi. A v neposlednej rade ste veľmi zraniteľní. Hra sa odkľáňa od štandardných konvencií RPG žánru so snahou vytvoriť nový druh RPG.

Život dobrodruha nie je iba o tom stať sa najmocnejším. Je to aj o prekabátení nepriateľov. Na každý problém musíte vymyslieť vhodné riešenie a slepo sa nehnať do každého súboja.

Vašou jedinou prekážkou v hre nie sú iba banditi a monštrá, okrem toho musíte jesť, piť a spať aby ste prežili. Na prenocovanie musíte založiť tábor a občas sú chladné počasie a nákazlivé choroby najväčšími nebezpečenstavmi, ktorým čelíte.

Hra neustále používa automatické ukladanie, takže sa nemôžete rozhodnúť pokúsiť získať lepšie výsledky v súbojoch. Musíte sa vžiť do úlohy vašej postavy a vždy vymyslieť najlepšie riešenie, ktoré je vám dostupné.

Po porážke banditmi sa nedostanete na obrazovku prehry. Miesto toho sa prebudíte v zajatí a je za vás žiadané výkupné, alebo zatiahnutí do hlbokého lesa a obraní o všetok majetok. Neúspechy sú súčasťou života a porážky sú súčasťou cesty každého dobrodruha.

Každé hranie hry prináša nové príbehy. Nedokážete vždy pomôcť každej postave a byť dobrí vo všetkom čo robíte. Pri novej hre máte možnosť stretnúť nové postavy, ktoré sa pridajú do vašej družiny. Ako malý bonus si z každého dokončeného dobrodružstva ponecháte nejakú drobnosť vďaka systému Legacy.

  • Prežite v divočine a preskúmajte svet.
  • Hrajte osamote alebo v režime multiplayer, či už online alebo lokálne na rozdelenej obrazovke.
  • Ak nebudete hrať s rozumom, zomriete. Ste v úlohe dobrodruha nie poloboha.
  • Neustále automatické ukladanie hry znamená, že niet cesty späť.
  • Dynamické scenáre porazenia, ktoré sa prispôsobia vášmu príbehu.
  • Unikátny zážitok pri každej novej hre.





    Jedná sa o digitálnu verziu hry Outward, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulkyPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách