Pac-Man World: Re-Pac Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Pac-Man World: Re-Pac - PS4Pac-Man World: Re-Pac - PS5Pac-Man World: Re-Pac - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 449472
BandaiEN dabing
 
Chceš ušetriť 5 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 23,99 €

Pac-Man World: Re-Pac [NSW]

PAC-MAN WORLD, ktorý bol prvýkrát vydaný v roku 1999, bol svedkom vzrušujúceho debutu PAC-MAN v žánri 3D plošinoviek. Tento prvý záznam z trilógie PAC-MAN WORLD pokračoval v predaji 1,5 milióna kusov po celom svete! Teraz je remaster, ktorý fanúšikovia požadovali, tu!

O hre:

V PAC-MAN WORLD Re-PAC prichádza PAC-MAN na svoje narodeniny domov, aby zistil, že duchovia uniesli rodinu PAC-MANA a zničili jeho párty! PAC-MAN sa musí vydať na dobrodružstvo cez šesť oblastíostrova duchov, aby zachránil svoju rodinu a priateľov a postavil sa tvárou v tvár šéfovi Ghosts, TOC-MANOVI!

Vďaka vynovenej grafike, vylepšenej hrateľnosti a aktualizovaným funkciám je PAC-MAN WORLD Re-PAC akčnou/plošinovkovou zábavou pre skúsených fanúšikov PAC aj pre nových PAC-soiastov po celom svete!

Kľúčové vlastnosti

  • Modernizovaná klasika
    Táto 3D plošinovka, ktorá využíva hardvér súčasnej generácie, je nabitá plynulejším intuitívnym hraním, aktualizovaným vizuálom vrátane lesklého nového vzhľadu pre PAC-MAN a Ghosts, vylepšeným používateľským rozhraním, vyladenými detailmi prostredia a širším pohľadom na akciu.
  • Viac režimov
    Dobrodružstvo v hlavnej kampani v QUEST MODE, zahrajte si kolekciu 3D bludísk s klasickou hrateľnosťou v MAZE MODE a vychutnajte si PAC-MAN, pôvodnú arkádovú klasiku, ktorá to všetko odštartovala v ORIGINÁLNOM REŽIME!
  • Svety dobrodružstva
    Vyhnite sa duchom a iným zloduchom, riešte environmentálne hádanky a zbierajte predmety v šiestich oblastiach ostrova duchov: pirátske oblasti, oblasť ruín, vesmírna oblasť, oblasť Funhouse, továrenská oblasť a oblasť sídla - každá s viacerými úrovňami a jedinečnou bojovou výzvou bossov!
  • Viac ako beh a dusenie
    PAC-MAN bude zadok-odrážať, otáčať sa, vznášať sa a ďalšie cez šesť oblastí pri zbieraní PAC-DOTS, ovocia a power upov! Staňte sa neporaziteľnými a kráčajte pod vodou so zapnutím Metal PAC-MAN a staňte sa MEGA PAC-MANom, aby ste udusili duchov!
  • Zachráňte PAC-FAM & Priatelia
    Nájdite kľúče ukryté v každom svete, aby ste zachránili PAC-MOM, PAC-BOY, PAC-SIS, profesor PAC, PAC-BUDDY & Pooka. S každou záchranou získava PAC-MAN výhodu pre záverečnú bitku proti obávanému TOC-MANOVI!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách