Paradigm Paradox Nintendo SWITCH

59,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 442405
AksysEN dabing
 
Chceš ušetriť 6 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 23,99 €

Paradigm Paradox [NSW]

500 rokov v budúcnosti sa svet, ako ho poznáme, stal neobývateľným. Pozostatky civilizácie, ľudia, žijú v kolóniách, umelo vytvorených prostrediach obkolesených vysokými stenami a simulovaným nebom. Ale kolujú fámy, že ak sa túlate vonka po večierke, môžete naraziť na mebezpečnú príšeru.

Stredoškoláčka Yuuki je priemerné dievča. Užíva si bežný stredoškolský život, priateľstvá a všeobecne nejaví žiadny záujem o chlapcov, až kým sa jedného dňa ocitá vonka po večierke a tvárou v tvár desivej príšere, ktorá sa volá Vector.

Už ako sa všetko zdá byť stratené, Yuuki je zachránená ženskými superhrdinkami... A tie ju pozvú, aby sa k nim pridala k ochrane kolónie pred hrozbou, ktorou Vector je. Ale tieto dievčata toho ukrývajú viac, ako sa na prvý pohľad zdá.

Pridajte sa k Yuuki na ceste pri odkrývaní záhad okolo Vectorov, jej novo objavených schopností a prečo sa s ňou zrazu chce rozprávať toľko chlapcov v škole.

Kľúčové vlastnosti

  • Superhrdinské dobrodružstvo v Anime, ktoré ohýba romance medzi pohlaviami.
  • Hrdina, alebo zloduch? Vaše voľby určujú, ktorou cestou sa vaša hrdinka vyberie. Buďte ale opatrní, nič nie je čiernbiele...
  • Bojujte s príšerami a objavujte lásku s ôsmimi rôznymi postavami s ktorými sa postupne zbližujete.





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách