Pecaminosa (Collector’s Edition) Nintendo SWITCH

59,99 €
54,99 €
Cena bez DPH: 45,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 438877
BadLandEN dabing

Pecaminosa (Collector’s Edition) [NSW]

Pecaminosa spája kúzlo pixel artu a mechaniku akčného RPG s atmosférou filmu noir. The Legend of Zelda v kombinácii s Touch of Evil. Niečo podobné ste ešte nevideli a nehrali. Vypočúvajte podozrivých, preskúmajte mesto ovládané zločinom a hriechom a nikdy neváhajte použiť päste a zbrane. Sú to ťažké časy vo veľmi zlom meste.

O hre


Príbeh
Vitajte v Pecaminose, pohraničnom meste medzi Spojenými štátmi a Mexikom, kde v prašných uliciach vládne hazard, korupcia a zločin. Domov pre všetkých, ktorí žijú mimo zákona... a pre nášho hlavného hrdinu Johna Souzu, bývalého detektíva, muža, ktorý prežíval lepšie časy, kým našiel útechu na dne fľaše.

John by nikdy netušil, že jeho ďalšia práca príde z rúk duchov. Charlieho prízrak „Dvaja anjeli“ sa mu zjavuje s úlohou: zajať jeho bývalých spoločníkov, aby dosiahli vykúpenie za ich hriechy a mohli prejsť bránami neba. Loviť živých s cieľom priniesť pokoj mŕtvym.

Vyšetrovateľ, ako sa patrí
Prispôsobte si vzhľad a vybavenie svojej postavy a nechajte ju vyvíjať sa prostredníctvom L.I.F.E. systému, ktorý rozdeľuje body skúseností do štyroch rôznych parametrov: šťastie, inteligencia, sila a vytrvalosť.

Hrajte Blackjack, aby ste si zarobili peniaze navyše, navštívte obchod s alkoholom, stýkajte sa so spodinou, navštívte policajnú stanicu a bordel, okrem iných miest, ktoré sú vytvorené s veľkými grafickými detailmi... a nikomu neverte. Je tu guľka s vašim menom a veľmi sa teší, žesa stretnete.

Jedinečné prostredie
Atmosféra filmu noir s originálnym jazzovým soundtrackom, ktorý si zamilujete.

Mini hry
Chcete si vziať domov hrou Blackjack? Buďte našim hosťom... Stoly sú stále horúce.

Súboj bossov
Pozdvihnime pohárik alebo dva k starým dobrým časom! Okrem toho, že sa zúčastníte intenzívneho a strhujúceho príbehu, môžete tiež bojovať proti veľkým, zlým šéfom!

pecaminosa-nsw


Collector’s Edition obsahuje

  • Hra Pecaminosa
  • Soundtrack
  • Zápisník
  • Žetóny na poker


Trailer




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách