Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Complete Edition) Nintendo SWITCH

29,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 419108
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetriť 5 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 23,99 €

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Complete Edition) [NSW]

Pripravte Juice Cannons a pripravte sa na bitku v hre Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, zatiaľ najšialenejšiu strieľačku!

Teraz na Nintendo Switch môžete plniť veselé misie a poraziť epických bossov vo Weirding Woods, Mount Steep a Neighborville Town Center, aby ste zbierali medaily a odomykali si oblečenie. Párty až s tromi priateľmi a šantenie v Giddy Parku alebo ponorenie sa do hry pre viacerých hráčov 8v8 v hre Turf Takeover, porážanie protivníkov, trhanie bômb trpaslíkov, poskakovanie na ružovom bahne - to je najväčšia zábava, ktorú zažijete. Vezmite sa kamkoľvek a pripravte sa na offline a online párty v konflikte medzi rastlinami a zombie, ktorý vás zavedie na vonkajšie okraje Neighborville a späť!

PvE Offline - Objavte Giddy Park, PvE oblasti s voľným pohybom a režimy súkromného prehrávania bez internetového pripojenia.

Ovládanie pohybom a dotykové ponuky - Na zameranie používajte ovládače pohybu s celou škálou nastavení, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojich preferencií. Interakcia s ponukami používateľského rozhrania počas celej hry pomocou dotykového vstupu vrátane zväčšenia mapy.

Selektor výherných máp - Vyberajte a spolupracujte so všetkými 12 výhernými mapami kedykoľvek a vymeňte výherné žiarovky za neuveriteľné odmeny!

Obchod Rux Coin - Zarábajte herné mince iba hraním a utrácajte ich v obchode Rux Store, aby ste odomkli skvelé predmety, postavy a výhody prispôsobenia.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Complete Edition) obsahuje:

  • Legendárny kostým Chickpea pre postavu PeaShooter.
  • Legendárny kostým Judge Z pre postavu 80s Action Hero.
  • 5 Emodži.
  • Digitálny komiks.

    plants





  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách