PlayStation VR2

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
599 €
579 €
Cena bez DPH: 482,50 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
42 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
64 €
Predĺžená záruka o 1 rok
38 €
Predĺžená záruka o 2 roky
62 €
Kód produktu: 453344
SONY
 
Chceš ušetriť 139,01 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 439,99 €

PlayStation VR2 [CFI-ZVR1]

Vyžaduje sa konzola PlayStation 5. Predáva sa samostatne.


Ponor sa veľkolepých svetov, ktoré presahujú hranice reality

Okús novú generáciu reality s ohromujúcim vizuálnym spracovaním v 4K HDR, hrami definujúcimi nové žánre aj s jedinečnými pocitmi z prelomovej súpravy PlayStation VR2.

Nová generácia hrania vo virtuálnej realite je tu! Inovatívna technológia PlayStation VR2 Sense ponúka strhujúce emócie a dokonalé vtiahnutie do deja prostredníctvom jemných vibrácií náhlavnej súpravy, technológie 3D zvuku a inteligentného sledovania očí v kombinácii s detekciou dotykov prstov, haptickou odozvou a adaptívnymi spúšťačmi ovládača PS VR2 Sense.




    O produkte

  • Vidieť znamená uveriť
    Od drobných detailov až po široko otvorené výhľady, od realistických výrazov tváre až po živé futuristické svety – výpočtový výkon novej generácie konzoly PlayStation 5 spolu s novými optickými funkciami ti umožní sledovať každý okamih v ohromujúcich detailoch.

  • Podrobnejšie detaily
    Dva displeje OLED s rozlíšením 2000x2040 poskytujú neskutočný obraz 4K HDR s rýchlosťou až 120 snímok za sekundu, čo je 4x väčšie rozlíšenie ako u pôvodnej súpravy PlayStation VR.

  • Inteligentné sledovanie očí
    Počas kooperatívnej hry alebo v tímovom chate pri hraní pre viacerých hráčov môžeš vďaka sledovaniu očí, ktoré dokáže simulovať emocionálne reakcie tvojho avatara, dať svojim spoluhráčom najavo svoje pocity úplne novým a realistickým spôsobom.

  • Neuveriteľne presné zaostrenie
    Foveálne vykresľovanie dokáže v dokonalom detaile a s perfektnou grafickou vernosťou zobraziť herné oblasti, na ktoré sa zamerajú tvoje oči – a zároveň zaistiť stabilný výkon hry.

  • Preskúmaj úžasné svety
    Okus strhujúci pocit prítomnosti a vtiahnutia do virtuálnych herných prostredí vďaka 110° zornému poľu a nastaviteľným Fresnelovým šošovkám, ktoré umožňujú prispôsobiť rozostupy medzi šošovkami tak, aby zodpovedali polohe tvojich očí a zaistili optimálne vykreslenie obrazu.

  • Pohltenie 3D zvukom
    Vnímaj prítomnosť ďalšej postavy, keď ti šepká do ucha, lokalizuj priateľov aj nepriateľov podľa streľby alebo krokov a nechaj sa obklopiť neuveriteľne realistickým zvukovým priestorom – vďaka technológii Tempest 3D AudioTech 2 sa ozvučenie hry dynamicky prispôsobuje tvojej polohe a pohybom hlavy.

  • Pocíť nový rozmer hry
    Jemné, citlivé vibrácie 1 náhlavnej súpravy produkované jediným zabudovaným motorom obohacujú zážitok o ďalší vnemový prvok; od vzduchu rozvlneného šípom prelietavajúcim okolo hlavy až po ťah akcelerujúceho vozidla.

  • Citlivá odozva súpravy
    Jemné, citlivé vibrácie náhlavnej súpravy produkované jediným zabudovaným motorom obohacujú zážitok o ďalší vnemový prvok; od vzduchu rozvlneného šípom prelietavajúcim okolo hlavy až po ťah akcelerujúceho vozidla.

  • Úplne nový Sense ovádač
    Vďaka haptickej odozve1, adaptívnym spúšťačom, presnému sledovaniu a detekcii dotyku prsta dokonale integrovaným do jedinečného ergonomického dizajnu môžeš s virtuálnymi svetmi interagovať úplne novými a úchvatnými spôsobmi.

  • Haptická odozva
    Pocíť realistické a detailné reakcie na svoje činnosti v hre. Od jemných vibrácií po intenzívne impulzy – z herného sveta ti do rúk môže prúdiť široká paleta rozmanitých vnemov, ktoré ti umožnia zažiť hry pre súpravu PS VR2 rovnako hmatom.

  • Adaptívne spúšťače
    Vďaka adaptívnym spúšťačom, ktoré v každom ovládači vyvolávajú dynamický odpor, pocítiš v prstoch napätie tetivy, spätný ráz strelnej zbrane alebo rozpadajúci sa predmet drvený holými rukami.

  • Detekcia dotyku prsta
    S pomocou ovládačov, ktoré rozpoznajú polohu tvojich prstov aj bez tlačenia akéhokoľvek tlačidla, môžeš pokojne natiahnuť ruku a dotknúť sa virtuálneho sveta okolo seba.





  • Kľúčové vlastnosti

    • Sloboda hrania – zaži neskutočne hlboký pocit z hrania, od zvýšeného pohodlia novej náhlavnej súpravy až po prirodzený pocit z huľovitého designu ovládača PS VR2 Sense.
    • Šikovný dizajn – vďaka inovatívnemu guľovitému dizajnu nového ovládača PS VR2 Sense, ktorý ti umožňuje vykonávať presné pohyby a gestá oboma rukami, budeš mať svet doslova vo svojich rukách.
    • Dokonalá kontrola– chop sa hernej výbavy a pomocou analógových páčok a akčných tlačidiel spolu s tlačidlom pre uchopenie herných objektov intuitívne komunikuj s virtuálnym svetom okolo seba.
    • Obojstranné sledovanie – vďaka štyrom sledovacím kamerám zabudovaným v náhlavnej súprave, ktoré zachytia každý pohyb bez potreby externej kamery, sa môžeš vrhnúť na úplne slobodný prieskum nových svetov.
    • Vyšší komfort– zostaň v hre vďaka ľahkým a vyváženým Fresnelovým šošovkám, vetracím otvorom umožňujúcim prúdenie vzduchu a nastaviteľným pásikom náhlavnej súpravy, ktoré ti pomôžu nájsť a zaistiť ideálnu polohu súpravy na hlave.
    • Skoč na to bez čakania – stačí pripojiť jediný kábel USB ku konzole PS5 a môžeš ísť na to. Prispôsob si hrací priestor, ponor sa do hry, vychutnaj si iný ako VR obsah vo filmovom režime alebo mrkni, čo sa deje v skutočnom svete – stačí stlačením jediného tlačidla aktivovať funkciu priehľadového zobrazenia.



Technická špecifikácia
Súprava PlayStation VR2
Typ zobrazovača OLED
Rozlíšenie panelu 2000 x 2040 pre každé oko
Obnovovacia frekvencia panelu 90 Hz, 120 Hz
Rozstup šošoviek Upraviteľný
Zorné pole Približne 110 stupňov
Senzor pohybu 6-osový systém snímania pohybu (3-osový gyroskop, 3-osový akcelerometer)
Snímač pripojenia Infračervený senzor priblíženia
Kamery 4 vstavané kamery pre sledovanie súpravy a ovládača
Infračervená kamera na sledovanie každého oka
Odozva Vibrácie súpravy
Komunikácia s PS5 USB Type-C
Vstup zvuku Vstavaný mikrofón
Výstup zvuku Port sterefónnych slúchadiel
Ovládač Sense pre PlayStation VR2
Tlačidlá pravá časť Tlačidlo PS, tlačidlo možnosti, akčné tlačidlá (koliesko / krížik), tlačidlo R1, tlačidlo R2, pravá páčka / tlačidlo R3
Tlačidlá ľavá časť Tlačidlo PS, tlačidlo vytvoriť, akčné tlačidlá (trojuholník / štvorček), tlačidlo L1, tlačidlo L2, ľavá páčka / tlačidlo L3
Senzor pohybu 6-osový snímací systém (3-osový gyroskop + 3-osový akcelerometer)
Kapacitný senzor Detekcia dotyku prsta
Infračervená LED Sledovanie polohy
Odozva Efekt spúšte (na tlačidle R2/L2), haptická odozva (jedným pohonom na jednotku)
Port USB Type-C
Komunikácia Bluetooth verzia 5.1
Batéria Vstavaná lítiovo-iónová nabíjateľná batéria

Obsah predajného balenia

  • VR headset
  • Ovládače PlayStation VR2 Sense (L) / (R) s pripevnenými popruhmi
  • USB kábel (pre párovanie ovládača a nabíjanie)
  • Stereo slúchadlá
  • 3 veľkosti silikónových nástavcov do uší
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách