Herná podložka pod myš ASUS ROG Hone Ace Aim Lab Edition

Cena s DPH
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 457152
ASUS

Herná podložka pod myš ASUS ROG Hone Ace Aim Lab Edition [90MP0380-BPUA00]

Exkluzívne iba u nás

Veľká herná podložka pod myš ROG Hone Ace Aim Lab Edition je navrhnutá tak, aby spolupracovala s Aim Lab X ROG 360, aby pomohla hráčom zlepšiť ich herný výkon. Hone Ace má hybridný látkový povrch pre hladšie kĺzanie a lepšie ovládanie, vodu, olej a prach odpudzujúci povrchový ochranný nano povlak a mäkkú protišmykovú gumovú základňu.





Zdokonaľte svoj úspech

Zdokonaľte svoj úspech pomocou hernej podložky pod myš ROG Hone Ace Aim Lab a softvérovej funkcie synergie úloh Aim Lab X ROG 360.

S textúrovaným hybridným látkovým povrchom pre vynikajúcu kontrolu a ochranným nano povlakom pre odolnosť je Hone Ace tým najlepším tréningovým nástrojom pre šampiónov.

Cvik robí majstra

Trénujte pre dokonalý výsledok s ROG Hone Ace Aim Lab Edition a Aim Lab X ROG 360, interaktívnym priestorom na zlepšenie vášho cieľa vo všetkých smeroch. Meracie značky na podložke pod myš vám pomôžu kvantifikovať pohyby zápästia a predlaktia pri pohybe zameriavacieho kríža na obrazovke, čo vám umožní precvičiť si pohyb a zlepšiť vaše presné a konzistentné umiestnenie zameriavača.

Hladšie a presnejšie pohyby

Hybridná tkanina poskytuje textúrovaný povrch s optimálnym trením, vyváženým rýchlym sklzom a brzdnou silou pre presné ovládanie. Takmer dokonalé rovnomerné sledovanie pozdĺž osi X a Y znamená, že pohyby vo všetkých smeroch sú plynulé a konzistentné, vďaka čomu je podložka ideálna pre praktiky trackingu.





Povrch s dokonalou ochranou

Ochranný nano povlak na vojenskej úrovni na podložke pod myš ROG Hone Ace Aim Lab Edition chráni pred náhodným rozliatím vody, či oleja. Ľahko sa čistí a udržiava, aby sa dosiahol konzistentný a pohotový povrch, ktorý dlho vydrží.





Pevná gumová základňa

Gumená základňa s hrúbkou 3 milimetre poskytuje stabilný, nekĺzavý základ, ako aj správne množstvo odpruženia pre dlhé hodiny herného pohodlia.

Technická špecifikácia
Rozmery: 508 x 420 x 3 mm
Materiál: základňa - guma
povrch - textil, nano povlak
Vlastnosti: Optimalizovaný povrch myši
Ochranný nano povlak
Extra mäkká gumová základňa
Obšitie proti strapkaniu
Podsvietenie: nie

Obsah balenia:

  • Podložka
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách