Podložka pod myš Razer Strider Large, čierna

47,99 €
44,99 €
Cena bez DPH: 37,49 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 454586
Razer

Podložka pod myš Razer Strider Large, čierna [RZ02-03810200-R3M1]

Herná podložka pod myš s pevnou protišmykovou základňou je navrhnutá pre optimálnu rovnováhu rýchlosti a kontroly nad vašou myšou. Nech si vyberiete ktorúkoľvek možnosť, veľkorysá plocha Razer Strider vám poskytne viac priestoru na prechádzanie – obrovské plus pre hráčov, ktorí preferujú nižšie DPI.

O produkte

  • Pre maximálnu presnosť
    Podložka je vystužená drážkovanou gumovou spodnou stranou, tým je spoľahlivo upevnená k podložke stola. Je vyrobená z vodeodolnej gumy, tiež sa ľahko udržuje. Jej okraje sú pevne obšité, nemôžu sa rozstrapkať aj pri častom prenášaní, ktoré umožňuje konštrukcia a sila podložky.

  • Skvelá kombinácia
    Zažite spojenie hladkých pohybov a ostrého ovládania s Razer Strider – hybridnou podložkou pod myš, ktorá kombinuje kĺzavosť tvrdého povrchu s rolovateľnou a prenosnou povahou mäkkej základne. Navrhnuté tak, aby ponúkalo to najlepšie z oboch svetov, jediná voľba, ktorú musíte urobiť, je, ako chcete vyhrať.

  • Nenápadná a praktická
    Povrch Razer Strider dokáže odstrániť akékoľvek rozliate tekutiny, čo tiež uľahčuje bežné čistenie rýchlym zotretím. Pri hrúbke 3 mm podložka tlmí vaše zápästie a znižuje únavu počas herných maratónov, zatiaľ čo jej priľnavá spodná strana je vystužená drážkovaným vzorom, ktorý ju skutočne ukotví k vášmu stolu.

  • Vezmite ju so sebou
    Razer Strider je možné zrolovať a ľahko skladovať, napriek tomu zostáva dokonale plochý, keď je položený, pretože hrúbka podložky zabraňuje jej skrúteniu. Má na okrajoch ochranné prešívanie, ktoré zabraňuje akémukoľvek rozstrapkaniu, ktoré by mohlo vzniknúť pri intenzívnom používaní alebo cestovaní.

Technická špecifikácia
Rozmery 450 x 400 x 3 mm
Povrch polyester
Základňa Polyester, guma
Obšitie áno
Typ podložky mäkká
Podsvietenie nie

Obsah balenia:

  • Razer podložka
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách