Poison Control PS4

39,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 414153
NISEN dabing

Poison Control [PS4]

Z tvorivých myslí, ktoré vám priniesli princeznú Penny-Punching a Sprievodcu princeznou, prichádza temne humorný príbeh o vykúpení!

Keď záhadný úkaz spôsobí, že duchovia budú uväznení v jedovatých prejavoch vlastného osobného zúfalstva, dokáže ich očistiť iba povýšená Poisonette. Keď sa vydajú cez Bellesove peklo, narazia na padlé duše túžiace po úteku, ďalšie Poisonettes so svojimi vlastnými programami a zvrátené bytosti zrodené z Poison Mires, ktoré im hrozia zastavením! Aké temné pravdy odhalia o jedovatom svete okolo nich ... aj o sebe navzájom?

Tento titul strieľačka-akčná hra kombinuje vysokooktánovú hrateľnosť a pochmúrny a napriek tomu očarujúci umelecký štýl do jedného nezabudnuteľného dobrodružstva. Použite sily Poisonette na čistenie Poison Mires a odstreľujte nepriateľov. Svoj herný zážitok si môžete tiež prispôsobiť výberom medzi mužským alebo ženským plavidlom, odomykaním zbraní a vylepšeniami v každom svete.

  • Jedovaté partnerstvo: Zamieňajte medzi jedovatou Poisonette a jej nádobou ovládajúcou zbrane a kombináciou palebnej sily a ovládania zón zničte bytosti Poison Mires. Odomknite nové zbrane čistením oblastí a vylepšujte štatistiky Poisonette prostredníctvom svojich možností dialógu.
  • Enigmatic Encounters: Odhaľte záhadné okolnosti, ktoré spôsobili, že Poisonette a jej plavidlo boli otrávené cestou k vykúpeniu. Po ceste stretnite ďalšie Poisonette, každá s vlastnou agendou, ako aj padlé duše, ktorých osobné Bellesovo peklo musí byť očistené, aby mohli byť oslobodené.
  • Poškodené a farebné: Vďaka umeleckému štýlu, ktorý je rovnako pochmúrny, ako aj očarujúci, táto skrútená rozprávka prakticky skáče z obrazovky! Od živých pódií až po živé herné efekty je toto dobrodružstvo vizuálnym zážitkom.



  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách