Pokémon Legends: Arceus Nintendo SWITCH

Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
41,99 €
Cena bez DPH: 34,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 432319
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetriť 8 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 33,99 €

Pokémon Legends: Arceus [NSW]

Chytajte a skúmajte divoko žijúcich Pokémonov a dokončite tak prvý Pokédex pre región Sinnoh v Pokémon Legends: Arceus, ktorý dorazí na Nintendo Switch začiatkom roku 2022. Táto hra ctí základnú hrateľnosť pôvodných Pokémon hier a pridáva k nim nové akčné a RPG prvky.

Navštívte región Sinnoh, do ktorého boli zasadené hry Pokémon Diamond a Pokémon Pearl. Ale tento príbeh sa odohráva v dobe dávno minulej, kedy nápady ako stať sa trénerom Pokémonov, alebo vytvorenie Pokémon Ligy vôbec neexistovali. Všade okolo seba narazíte na divokých Pokémonov, žijúcich v drsnom prostredí, čo robí z regiónu Sinnoh úplne iné miesto, než ktoré si pamätáte z Pokémon Diamond a Pokémon Pearl.

Chytajte Pokémonov

Ak chcete chytiť Pokémona, musíte ho najprv sledovať a vypozorovať tak jeho správanie, potom sa k nemu opatrne priblížiť, zamieriť Poké Ball a hodiť! Vaši spriatelení Pokémoni Vám môžu pomáhať pri chytaní divokých Pokémonov. Stačí len hodiť Poké Ball s Vašim Pokémonom blízko divokého, ktorého chcete chytiť a začne sa odohrávať súboj, v ktorom ovládate svojho Pokémona výberom z útokov, ktoré pozná.

Zoznámte sa so svojim prvým Pokémonom

Vo chvíli, keď sa vydáte na dobrodružstvo s cieľom vytvoriť prvý Pokédex regiónu Sinnoh, budete si môcť vybrať svojho prvého Pokémona. Stane sa Vašim parťákom Rowlet, Cyndaquil, alebo Oshawott? Títo traja Pokémoni dorazili spločne s Professorom, ktorý ich pochytal behom svojich výprav do rôznych oblastí.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách