Ponorný tyčový mixér Bamix Superbox 200 W, slonovinový

272 €
255 €
Cena bez DPH: 212,50 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 447159
Bamix

Ponorný tyčový mixér Bamix Superbox 200 W, slonovinový [A0085105-V01]

Tyčový mixér Bamix Swissline 200 W je deálnym pomocníkom na každodennú prácu v kuchyni, ktorého budete mať vždy po ruke a ktorý na kuchynskej linke nezaberie takmer žiadne miesto. Šľahanie, miešanie, sekanie a drvenie bez námahy a neporiadku. Balenie obsahuje tyčový mixér, 3 vymeniteľné nože (nástavce), praktický food processor (bez stláčadla), nádobu s rukoväťou (1 l) a štýlový stojan. .

O produkte

  • Prečo zvoliť Bamix?
    Bamix SwissLine so zvýšeným výkonom sa s ľahkosťou postará o všetky práce v kuchyni. Ideálne na použitie ako mixér na dokonalú prípravu všetkých polievok, od krémovej tekvicovej polievky až po penové polievky. Tento magický mixér SwissLine je viac než len kuchynským spotrebičom, ktorý dokáže do značnej miery nahradiť bežné kuchynské roboty, pretože tie isté úlohy vykonáva rýchlejšie a jednoduchšie s množstvom príslušenstva.

  • Geniálne jednoduché, jednoducho geniálne
    Prísľub bamix poskytuje doživotnú záruku na motor bamix. 100 % švajčiarska výroba podčiarkuje vynikajúcu kvalitu, ako aj roky životnosti. bamix žije a podporuje myšlienku udržateľnosti.

  • Kuchynský spotrebič typu všetko v jednom
    Bamix je najmenší, najefektívnejší a všestranný kuchynský robot na svete. Vďaka širokému sortimentu príslušenstva je multifunkčný. Drvenie, sekanie, šľahanie, mletie a strúhanie nie je pre bamix žiadny problém.
ponorny-mixer


Technická špecifikácia
Príkon 200 W
Rýchlosť 1. stupeň 10 000 otáčok/minúta
2. stupeň 15-17 000 otáčok/minúta
Prevádzka až 5 minút nepretržitej prevádzky
Kábel/b> špirálový, čierny
Rozmery 0,12 × 0,375 × 0,285 cm
Hmotnosť 1,90 kg

Obsah balenia:

  • Tyčový mixér
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách