Potion Permit Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Potion Permit - PS4Potion Permit - PS5
39,99 €
33,99 €
Cena bez DPH: 28,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 450941
PQubeEN dabing

Potion Permit [NSW]

V akčnej dobrodružnej hre Potion Permit potrebujú obyvatelia Moonbury liečenie a vy ste najlepší chemik na svete! S vašimi spoľahlivými nástrojmi, varným kotlíkom a psím spoločníkom po boku budete musieť diagnostikovať symptómy, zbierať ingrediencie, variť elixíry a liečiť choroby v tomto RPG s otvoreným koncom.

Kľúčové vlastnosti

  • Postarajte sa o obyvateľov
    Moonbury má okolo 30 jedinečných obyvateľov, ktorí občas ochorejú a zavolajú vašu pomoc. Chorí obyvatelia budú mať prerušené plány, kým sa zotavia v posteli.
  • Diagnostikujte príznaky a nájdite liek
    Hmm... nízky tep a nafúknutá pečeň. Možno kŕče v ramenách? Nie, toto sú isté príznaky pálenia pľúc. Tento pacient konzumoval príliš veľa želatíny! Ľahko opraviteľné; budete len musieť vyrobiť nejaký Minty Goblet.
  • Zbierajte ingrediencie vo svete
    Keď sa už rozhodnete pre elixír alebo masť, zozbierajte ingrediencie z okolitého prostredia pomocou svojich vylepšiteľných nástrojov. Preskúmajte každý jedinečný región cez dážď, fujavice a horúčavu.
  • Konfrontujte škaredé monštrá kvôli ich materiálom
    Zhromažďovanie materiálov nie je jednoduché, niekedy budete musieť premeniť svoje spoľahlivé nástroje na zbrane. Zapojte sa do boja v reálnom čase a pripravte rôzne zmesi, aby ste sa vylepšili alebo spôsobili stavové neduhy svojim protivníkom.
  • Uvarte lieky vo svojom kotlíku
    Ingrediencie, ktoré nazbierate, môžete zmiešať v kotlíku a pripraviť lieky, vitamíny a ďalšie elixíry života. Čím skúsenejší sa stanete, tým viac môžete posunúť svoj kotol dopredu... a tým silnejšie budú vaše elixíry.
  • Budujte vzťahy s obyvateľmi mesta
    Bude to chvíľu trvať, ale zdravie vašich pacientov bude vďaka vášmu úsiliu oveľa lepšie a vaša reputácia u nich sa zvýši. Môžete dokonca zistiť, že ste obzvlášť blízko vo vzťahu k niektorým slobodným obyvateľom.
  • Sledujte vývoj Moonbury
    Malé mestečko sa bude ďalej rozvíjať a zlepšovať, keď budete budovať vzťahy s obyvateľmi mesta. Pomôžte obyvateľom opravovaním zariadení rozmiestnených po meste a poliach okolo ostrova Moonbury, aby ste odhalili ďalšie tajomstvá a prísady, ktoré vám môžu pomôcť. Môžete si tiež vyrobiť a kúpiť nový nábytok, ktorý dodá vášmu domovu osobný nádych!
  • Užite si zdravý pokoj vidieckeho života
    V prestávkach medzi liečením chorôb komunity budete môcť voľne skúmať Moonbury a jeho okolie. Spoznajte obyvateľov, oddýchnite si v krčme alebo kúpeľnom dome a choďte na ryby, aby ste si ulovili niečo na večeru. Bez časového obmedzenia pre herné ciele môžete ísť svojim vlastným tempom.
  • Strávte čas so svojím verným spoločníkom
    Nepresťahovali ste sa do Moonbury sami! S vami na každom kroku je váš verný psí spoločník. Váš pes vám môže pomôcť nájsť skryté predmety a nasmerovať vás smerom k obyvateľom počas dňa.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách