Prinny Presents NIS Classics Volume 1 (Deluxe Edition) Nintendo SWITCH

59,99 €
50,99 €
Cena bez DPH: 42,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 423190
NISEN dabing

Prinny Presents NIS Classics Volume 1 (Deluxe Edition) [NSW]

Toto je prvý diel kolekcie milovníkov strategických RPG, ktorá sa môže pochváliť 2 hrami v 1! S viac ako 60 hodinami hrania medzi oboma hrami a exkluzívnou fyzickou edíciou Deluxe, ktorá obsahuje soundtrack k CD a knihu s umeleckými dielami (s hudbou a umením z oboch titulov), si vracajúci sa fanúšikovia môžu znovu vychutnať starodávne obľúbené položky, zatiaľ čo noví (aj starí) fanúšikovia môžu objavovať zásahy, ktoré možno minuli!

SOUL NOMAD & THE WORLD EATERS

Koncert a gang sú späť a šíria skazu! Využite prispôsobiteľné „miestnosti“ na zhromažďovanie a experimentovanie s rôznymi zostavami tímov s viac ako 25 rôznymi typmi jednotiek, ako sú Knight, Archer, Nerneid a Griphos Knight. Vykonajte rázne rozhodnutia, ktoré zmenia výsledok príbehu, preskúmajte bojové podmienky pred bojom, a dokonca uneste alebo bojujte s obyvateľmi mesta!

PHANTOM BRAVE: THE HERMUDA TRIANGLE REMASTERED

Sledujte dojemný príbeh Marony a Asha, keď dokončujú práce na ostrovoch Ivoire. Pomocou funkcie „Obmedziť“ môžete fantómové jednotky naviazať na fyzické objekty na izometrickej mape bez mriežky, čo vám umožní vyzvať ich na boj a meniť ich štatistiky. S viac ako 50 typmi odomykania Phantom, ako sú Witches, Owl Knights a Prinnies (!), Spolu s celým obsahom z predchádzajúcich vydaní je toto definitívna verzia Phantom Brave!

Prinny Presents NIS Classics Volume 1 (Deluxe Edition) obsahuje:

  • Prinny Presents NIS Classics Volume 1.
  • NIS Classics Volume 1 Anthology official soundtrack.
  • NIS Classics Volume 1 Compendium softcover art book.
  • Zberateľský box.

    priny_Deluxe_edition




  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách