Prison Architect Aficionado [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 435276
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Prison Architect Aficionado [Steam] [PC digital]

Postavte a spravujte vašu vlastnú väznicu. Pri tom ako zasvietia prvé ranné lúče slnka na prekrásny kus vidieku, začnú tikať hodiny. Musíte uháňať a postaviť celu pre celú radu väzňov maximálneho zabezpečenia, ktorí sa blížia k vašej budúcej väznici v ich žltom autobuse.

Pri tom ako vaši robotníci položia posledné tehly, nemôžete ich nechať oddychovať, pretože musíte začať pracovať na prvom, poriadnom krídle väznice, pre ďalšiu várku väzňov. Až po tom, ako si všetci majú kde zložiť svoje vyčerpané hlavy, sa môže začať zábava. Budete potrebovať jedáleň, nemocničné krídlo a miestnosť pre strážcov, ah, a nezabudnite na kanalizáciu pre toalety, lebo nastane chaos, a čo tak miesto na cvičenie? Alebo samotky? Alebo miestnosť pre popravy?

Hra Prison Architect bola inšpirovaná klasikami ako sú Dungeon Keeper, Dwarf Fortress a Theme Hospital.

  • Postavte a spravujte väzenie s maximálnym stupňom stráženia. - Postavte a spravujte väzenie s maximálnym stupňom stráženia. Keď slnko vrhá svoje skoré ranné lúče na krásny kúsok krajiny, hodiny tikajú. Musíte zasiahnuť a postaviť zadržiavaciu celu, aby ste zadržali väzňov s maximálnym stupňom stráženia, ktorí sa plazia do vášho budúceho väzenia v ich žltom autobuse. Keď vaši robotníci položia poslednú tehlu, nebudete mať chvíľu na to, aby ste ich nechali odpočívať, pretože potrebujú začať s prvým správnym blokom buniek, aby ste mohli uvoľniť miesto pre ďalší príjem väzňov. Akonáhle majú všetci miesto, kde môžu zložiť svoje unavené hlavy, zábava sa môže začať.
  • Príbehový mód - Prison Architect začína príbehom Edwarda, muža, ktorý čelí elektrickému kreslu za spáchanie zločinu z vášne. Nasledujú ďalšie štyri kapitoly zamerané na rôzne postavy a aspekty väzenského života. Od mafiánskych donov až po bláznivých senátorov, Prison Architect má všetky! Aby sa tieto postavy oživili, spojila sa Introverzia s oceňovaným profesionálnym spisovateľom Chrisom Hastingsom a vytvorila strhujúci príbeh o korupcii a ľudskom nešťastí na pozadí moderného väzenského priemyselného komplexu.
  • Únikový mód - Dokončili ste svoj supermax? Prechádzali sa vám strážne psy po každej chodbe a väzni vám jedli z ruky? Teraz môžete prežiť hrôzu tým, že spustíte únikový režim a budete hrať ako väzeň, ktorý sa snaží vyhnúť peklu. Vykopte tunel, choďte do zbrojnice alebo sa rozbúrte a vykĺznite v chaose, je to úplne na vás! Zistite, ako uniknúť z vlastného stvorenia, alebo kliknite na tlačidlo náhodného výberu a načítajte jednu z 12 000 väzníc.



    Aficionado obsahuje:

    • Prison Architect - základnú hru
    • Originálny digitálny artboook
    • Origináln soundtrack


  • Názov vydavateľa: Paradox Interactive
  • Názov vývojára Introversion Software
  • Dátum vydania: 05.10.2015
  • Pegi: 16
  • Žáner: Simulátor

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 7
    Procesor: Intel Core2 Duo 2.4Ghz alebo vyšší / AMD 3Ghz alebo vyšší
    Pamäť: 6 GB RAM
    Grafická karta: Nvidia 8600 / Radeon ekvivalent (2009 era)
    Pevný disk: 400 MB voľného miesta




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Prison Architect Aficionado, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    Prison Architect is subject to certain terms and conditions which are available here: https://www.introversion.co.uk/legal/


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách