Pro Cycling Manager 2020 PC DVD

39,99 €
5,99 €
Cena bez DPH: 4,99 €
 
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 408211
BigBenEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Pro Cycling Manager 2020 [PC DVD]

Urobíte správne rozhodnutia?

Vydajte sa na pelotón vo viac ako 230 pretekoch a 650 etapách, od Tour de France po La Vuelta až po klasické udalosti kalendára svetového turné. Staňte sa manažérom cyklistického tímu a dostaňte sa na vrchol! Aby ste sa tam dostali, budete musieť spravovať financie a nábor, plánovať svoje školenia a implementovať svoju stratégiu. A prvýkrát v Pro Cycling Manager sa musíte starať o svojich jazdcov a ich morálku! Jedno rozhodnutie môže zmeniť všetko...

Musíte počúvať žiadosti vašich cyklistov (zaradenie do pretekov, osobné ciele atď.) A buď s nimi súhlasiť alebo odmietnuť. Ste manažérom, iba vy môžete robiť rozhodnutia, ktoré udržia rovnováhu vo vašom tíme a motivujú vašich cyklistov v kritických chvíľach, zatiaľ čo sa snažia dosiahnuť pre svoj tím najlepšie výsledky. Môžete tiež hrať ako samostatný cyklista a venovať sa kariére a dostať sa na najvyššie vrcholy v režime Pro Cyclist. Osvedčili ste sa v režime kariéry? Zahrajte si online režim s až 15 ďalšími hráčmi z celého sveta.

Novinky v edícii 2020:

  • 21 oficiálnych etáp Tour de France 2020.
  • Jazdci budú podávať žiadosti (zaradenie do pretekov, nábor cyklistov atď.) A vaše rozhodnutie ovplyvní ich morálku a výkon. Prestupové obdobie (Transfer window) je tiež rozhodujúce pre udržanie rovnováhy vo vašom tíme.
  • V každom závode je motivácia vašich cyklistov spojená s morálkou a kľúčovými udalosťami, ako je napríklad nosenie dresu, víťazstvo v predchádzajúcej etape atď. Plne motivovaný cyklista môže vyniknúť v kľúčových momentoch závodu, vrátane zrýchlenie pelotónu alebo prípravy na záverečný šprint.
  • Nový asistent, ktorý vám pomôže naplánovať vaše preteky.
  • Prepracovaný informačný panel.
  • Vylepšená AI (umelá inteligencia), agresívnejšia a dobrodružnejšia.



    Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!


  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulkyPL titulky

    Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách