Projektor BenQ W2700i, biely

1 999 €
1 517,99 €
Cena bez DPH: 1 264,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
82 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
136 €
Predĺžená záruka o 1 rok
84 €
Predĺžená záruka o 2 roky
134 €
Kód produktu: 448599
Benq

Projektor BenQ W2700i, biely [9H.JMP77.38E]

4K HDR projektor BenQ W2700i s technológiou CinematicColor umocňuje filmový zážitok vo vašej malej audiovizuálnej miestnosti alebo obývačke. Model W2700i podporujúci priemyselný štandard mimoriadne širokého farebného priestoru DCI-P3 a prinášajúci skutočné jemné rozlíšenie 4K ponúka najvyššiu úroveň presnosti obrazu, ktorá uspokojí požiadavky aj tých najnáročnejších filmových fanúšikov. Daný model obsahuje Android TV s certifikáciou od spoločnosti Google a obchod Google Play, s ktorou si môžete vychutnať akýkoľvek multimediálny obsah na plátne domáceho kina.

O produkte

  • Futuristický filmový zážitok s bohatou ponukou filmov
    Teraz konečne nastáva čas, keď si budete môcť naplno vychutnať multimediálnu zábavu vo svojom domácom kine. W2700i, ktorý ako prvý projektor pre domáce kino na svete ponúka skutočné rozlíšenie 4K spolu s technológiou Android TV certifikovanou spoločnosťou Google, vás prepojí s obchodom Google Play obsahujúcim vaše obľúbené filmy, seriály, hry a športové udalosti. Obdobie káblov a starostí s pripojením sa práve skončilo.

  • Vynikajúca kvalita obrazu
    W2700i ponúkajúci 4K UHD rozlíšenie 3840 × 2160 s 8,3 milióna rôznych pixelov pre každú snímku využíva revolučnú DLP technológiu s jedným 0,47" DMD čipom, ktorá umožňuje minimalizovať elegantný a kompaktný profil projektora, ktorý sa tak vyznačuje moderným dizajnom. 4K UHD rozlíšenie znižuje rozmazanie pixelov a zaručuje úžasnú ostrosť a maximálnu jemnosť všetkých detailov.

  • Vysoko presné pole celosklenených šošoviek
    Pole objektívov so super vysokým rozlíšením a 10 prvkami je rozdelené do ôsmich skupín pomocou sústavy kovových valcov a komôr. Výrazne predbehne svojou technológiou projektory s rozlíšením 1080p vďaka lepšiemu prieniku svetla pre dlhodobú intenzitu 4K s úžasným farebným výkonom, čistotou a ostrosťou po celom projekčnom plátne.

  • Presné farby a integrita obrazu
    Vďaka DLP technológii s jedným čipom DMD, ktorá zabraňuje problémom súvisiacim so zarovnávaním viacerých panelov, zaručuje W2700i dokonalú integritu obrazu a presnosť farieb. W2700i ponúka mimoriadne čistý obraz a presné farby bez artefaktov, ako je napríklad rozmazávanie, tieňovanie a rušivé vzory.

  • Hyper realistická kvalita obrazu
    HDR-PRO predstavuje exkluzívnu technológiu HDR od spoločnosti BenQ optimalizovanú pre projektory. Podporuje oba formáty HDR10 aj HLG a využíva exkluzívne technológie Auto HDR Color Rendition a Cinema-Optimized od spoločnosti BenQ, ktoré prinášajú vyšší jas, väčší rozsah kontrastu a optimalizáciu obrazu v jednom kroku. Výsledkom je vyniknutie každého detailu v 4K video obsahu a dosiahnutie vynikajúceho filmového zážitku.

  • Výkon HDR optimalizovaný pre kino
    Zatiaľ čo ostatné HDR projektory môžu stratiť detaily a zobrazovať nesprávne odtiene šedej, BenQ ponúka technológiu HDR optimalizovanú pre kino za účelom dokonalého vyváženia sýtosti farieb a bohatej farebnej škály tak, aby bola zachovaná úplná ostrosť tmavých detailov.
  • Dynamická technológia čiernej a aktívnej clony
    Aktívna clona reguluje množstvo svetla prechádzajúceho cez optický systém za účelom dosiahnutia ideálneho kontrastu. Technológia Dynamic Black analyzuje úroveň jasu scény a podľa toho optimalizuje svetelný výkon a kontrast. Odkrývaním jemných detailov v temných tieňoch a zamedzením straty jasných scén poskytuje projektor W2700i pôsobivý kontrast zaručujúci skutočnú čiernu farbu a tiež úžasnú hĺbku, detaily a čistotu obrazu.

  • CinematicColor pre farby podľa zámeru režiséra
    Technológia CinematicColor používa optimálne farby, aby vám priniesla presnú a vylepšenú projekciu. Mimoriadne široký farebný priestor DCI-P3 technológie CinematicColor, vysoký natívny ANSI kontrastný pomer a kalibrácia obrazu zaisťujú neuveriteľný vizuálny výkon s detailným, ostrým a čistým obrazom prinášajúcim bezkonkurenčný vizuálny zážitok.

  • Mimoriadne široký rozsah farieb
    Technológia BenQ CinematicColor vylepšujúca optimálne farby za účelom dosiahnutia presnej kvality obrazu prináša 94% pokrytie mimoriadne širokého farebného priestoru DCI-P3 využívaného v americkom filmovom priemysle. Výsledkom je pokrytie oveľa väčšieho viditeľného spektra ako v prípade štandardu Rec. 709. Vďaka DCI-P3 dokáže W2700i perfektne reprodukovať autentickú filmovú kvalitu s vysokou presnosťou širokého rozsahu farieb podľa originálneho zámeru režisérov.

  • CinemaMaster Audio+ 2 pre robustný zvuk
    Technológia vylepšenia zvuku BenQ CinemaMaster Audio+ 2, ktorá bola zdokonalená o výrazne širšie frekvenčné pásmo stereo reproduktora 10 W s rezonančnou zvukovou komorou pre hlboké basy a jemné výšky, taktiež poskytuje exkluzívne algoritmy EQ pre rýdzu čistotu a senzuálnu kvalitu zvuku ako v hollywoodskych kinách.

  • Flexibilné nastavenie pre ľahké vyrovnanie obrazu
    Ľahké prevedenie a elegantný kompaktný profil projektora W2700i zdôrazňujú krásnu estetiku aj intuitívnu funkčnosť. W2700i s krátkou projekčnou vzdialenosťou, veľkým 1,3× zoomom a zvislým posunom objektívu zaisťujúcim jednoduchú inštaláciu prináša veľkolepý filmový zážitok do vašej malej audiovizuálnej miestnosti alebo obývačky.

  • Automatická korekcia vertikálneho lichobežníkového skreslenia
    Aby bolo možné eliminovať lichobežníkový efekt, keď musí byť projektor umiestnený mimo stredu, ako napríklad pri položení na stôl, umožňuje funkcia korekcie vertikálneho lichobežníkového skreslenia upraviť obraz za účelom dosiahnutia profesionálneho obdĺžnikového tvaru. Korekcia lichobežníkového skreslenia zaisťuje projekciu dokonale vyrovnaného obrazu z rôznych miest.

Technická špecifikácia
Typ projektoru Domáce kino
Projekčná technológia DLP
Rozlíšenie 3840 x 2160 px (UHD)
Svietivosť 2 000 lm
Kontrastný pomer 30 000:1
Počet zobrazovaných farieb 1,07 miliardy
Max. veľkosť projekcie 200"
Pomer strán 16:9
Počet možností pomerov strán 6
Projekčná vzdialenosť 0,75 - 5 m
Zoom 1.3x
Zdroj svetla Lampa
Výkon zdroja svetla 245 W
Podpora 3D Áno (1080p)
Podpora HDR Áno
Podpora Android TV Áno
Reproduktor Áno, 2x 5 W
Hladina hlučnosti 30 dB
Konektivita 2x HDMI, 2x IR prijímač, 2x USB-A, 1x USB-B mini, RS232, Audio Out (3,5 mm jack)
Ďiaľkové ovládanie Áno
Rozmery 380 x 127 x 263 mm
Hmotnosť 4,2 kg

Obsah balenia:

  • Projektor BenQ
  • Diaľkové ovládanie s batériou
  • Sieťový kábel
  • Kryt šošovky
  • CD s návodom na používanie
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách