Puzdro Book Cover pre Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, čierna

99,90 €
71,99 €
Cena bez DPH: 59,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 445450
Samsung

Puzdro Book Cover pre Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, čierna [EF-BX900PBEGEU]

O produkte

  • Maximálna ochrana na jedno zacvaknutie
    Chráňte svoj tablet Galaxy Tab S8 Ultra doslova zo všetkých strán. Brilantný displej, zadná časť i praktické dotykové pero budú v bezpečí s elegantným puzdrom, ktoré sa napriek svojej robustnej ochrane pýši supertenkým profilom, čo vám ušetrí miesto vo vašej pracovnej taške či kabelke. Špeciálny otvor vám zároveň poslúži ako skvelý držiak i nabíjacia stanica pre váš stylus S Pen. Puzdro sa tiež veľmi ľahko inštaluje – vďaka jednoduchému magnetickému mechanizmu ho stačí len zacvaknúť na tablet a môžete vyraziť do sveta.
  • Dva uhly pohľadu
    Puzdro sa razom premení na šikovný stojan pre nerušené sledovanie vašich obľúbených seriálov, videí či streamovacích platforiem. Nájdite si tú správnu pozíciu v 50 alebo 65-stupňovom uhle a sledujte multimediálny obsah v pohodlí bez potreby držať zariadenie v rukách – pri cvičení, varení alebo relaxácii na gauči.
  • Antimikrobiálna vrstva pre väčšiu ochranu
    Ochranný kryt s klávesnicou s antimikrobiálnym povrchom zamedzuje mikrobiálnemu rastu, a pomáha tak chrániť pred 99 % baktérií. Takže sa pri práci ani hraní nemusíte toľko obávať nečistôt.

Technická špecifikácia

Všeobecné funkcie
Polohovateľnéáno
KompatibilitaGalaxy Tab S8 Ultra
Ostatné
Rozmery326,8 x 219,6 x 11,7 mm
Hmotnosť311 g

Obsah predajného balenia:

  • puzdro
  • dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách