R.A.W: Realms of Ancient War [Steam]

digitálna distribúcia
36,99 €
2,99 €
Cena bez DPH: 2,49 €
 
Kód produktu: 418211
FocusEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

R.A.W: Realms of Ancient War [Steam] [PC digital]

Hrdinské fantasy RPG R.A.W: Realms of Ancient War Vás vezme na kontinent spustošený vojnou, ktorá tu zúrila pred desiatimi rokmi. Štyri kráľovstvá elfov, trpaslíkov a ľudí ležia v troskách, napádané nájazdníkmi a lupičmi. V tomto chaose sa rysuje nová, neznáma hrozba ... Aby zistilo jej skutočnú podstatu, vyslalo kráľovstvo oddiely na nebezpečnú misiu, z ktorej sa nik nevrátil. A čo Vy? Vy, ktorí ste boli v zlom čase na zlom mieste ...

Prevezmite kontrolu nad mocným bojovníkom, temným mágom, alebo zlodejkou a ponorte sa do dobrodružstva plného akcie! Svet R.A.W. Vás prevedie, samého, alebo v kooperácii s priateľom, 30 bohatými a rôznorodými úrovňami z každého kúta sveta.

Na Vašej ceste Vám umožnia skúsenosti, získané v násilných bitkách, ktoré vybojujete, a zbrane a magické predmety, ukoristené od Vašich nepriateľov, rozvíjať schopnosti Vašej postavy. Získajte nové schopnosti a naučte sa ešte ničivejšie nové kúzla, ktoré Vám umožňujú spôsobiť obrovské škody a likvidovať desiatky nepriateľov súčasne ... nakoľko oni radi a často útočia v hordách! Ani všetky Vaše schopnosti Vám ale nepostačujú na to, aby ste vyhladili svojich nepriateľov. Vďaka daru prevtelenia preto môžete prevziať priamu kontrolu nad telami svojich najsilnejších nepriateľov a rozdúchať svár priamo v srdci nepriateľských armád!



  • Rozvíjajte svoju postavu v boji, získavajte nové schopnosti a kúzla, ktoré z Vás urobia najmocnejšieho hrdinu, akého kontinent kedy poznal.
  • Pozvite priateľa, aby sa k Vášmu dobrodružstvu pripojil v úžasnom kooperatívnom režime, kde cesta k víťazstvu vedie jedine cez koordináciu a tímovú prácu!

    Jedná sa o digitálnu verziu hry R.A.W: Realms of Ancient War, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách