Razer Huntsman V2 (Purple Switch) US

Cena s DPH
219,99 €
Cena bez DPH: 183,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 436298
Razer

Razer Huntsman V2 (Purple Switch) US [RZ03-03930300-R3M1]



Totálny výkon. Žiadne oneskorenie.



Fialový Razer™ Clicky Optical Switch



Bezkonkurenčná citlivosť nikdy nevyzerala tak uvoľnene.

Toto je Razer Huntsman V2 - ak je rýchlosť to, po čom túžite....

Vyzbrojte sa citlivosťou aká nemá obdoby. Toto je Razer Huntsman V2 - optická herná klávesnica so skoro nulovou latenciou a plne vybavená s high-endovými prvkami aby z nej bol kompletný balík pre najnáročnejších hráčov.

txt-razer-1


RAZER™ Optické switche

Sú rýchlejšie, ľahšie a odolnejšie než tradičné mechanické switche, s nízkym oneskorením. Dostupné sú v dvoch variantách - Linear a Clicky.

Switche-razer


Blesku - rýchla aktuácia
  • S bleskurýchlou, v priemysle vedúcou 0,2ms reakčným časom, optické switche 2. generácie sú 3x rýchlejšie, než magnetické switche


Lineárne optické switche
  • Vylepšené hluk pohlcujúce podloženie pre ešte tichšie písanie. Nové konzistentné switche majú zvýšenú reakčnosť s nízkym oneskorením.


Klikajúce optické switche
  • Užite si rýchle, cvakajúce údery do klávesnice, ktoré znejú uspokojivo a na pocit sú ľahšie než tradičné mechanické switche, navyše s nízkym oneskorením.


klávesnice-čo-visia


Doubleshoot PBT klávesy sú pevnejšie a odolnejšie než plastické ABS. Tieto odolné klávesy sa nezoderú a ich označenie nikdy nezmizne.

Pre vylepšenú akustiku má Razer Huntsman V2 Tenkeyless vrstvu zvuk pohlcujúcej peny v tele, ktorá absorbuje akékoľvek zvuky pri akčnom ťukaní.

pena-v-klávesnici


Ergonomická podložka na zápästie
  • Pribalená pevná podložka na zápästie, ktorá splýva s klávesnicou a uvoľňuje tlak na zápästia, čo oceníte pri dlhých hodinách hrania


Multifunkčný digitálny ciferník a 4 media klávesy
  • Nastavte si ich na pauzu, play, skip a upravte si nimi všetko od jasu až po hlasitosť - totálne pohodlie zatiaľ čo si užívate zábavu


Hybridná pamäť a cloudové úložisko
  • Buďte vždy pripravení na zápas bez ohľadu na situáciu, keď si môžete lokálne uložiť až do 5 profilov, zatiaľ čo si budete vytvárať celú knižnicu nastavení s cloudovým úložiskom.





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách