Herná myš Razer Naga Trinity MOBA/MMO

109,99 €
89,99 €
Cena bez DPH: 74,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 387544
Razer
 
Chceš ušetriť 31,60 € ? Tento produkt predávame aj ako rozbalený za 58,39 €

Herná myš Razer Naga Trinity MOBA/MMO [RZ01-02410100-R3M1]

Najmodernejší prírastok v Razer MOBA/MMO hernom portfóliu, ktorý ponúka oproti predchodcovi ešte lepší laserový senzor, ešte lepšie usporiadanie tlačidiel a ešte väčšie pohodlie a možnosti.

19 optimalizovaných tlačidiel pre neobmedzené kombá
V akejkoľvek MOBA/MMO, čím väčší počet kúzel máte na dosah, tým väčšia je Vaša výhoda nad ostatnými. Preto Razer Naga Trinity obsahuje dohromady až 19 tlačidiel, spolu s obľúbeným Razer Naga 12-tlačidlovým bočným panelom, ktorý maximalizuje Váš herný potenciál a pridáva obrovské množstvo možností na dosah prstov. Vďaka tomu, že si môžete nastaviť a pristupovať k ešte väčšiemu množstvu schopností, makier a ovládaní, predstavuje Razer Naga Trinity perfektný nástroj, vďaka ktorému v správny čas stlačíte správne tlačidlo.

Najpresnejší herný senzor na planéte s 16 000 DPI
Vďaka najpresnejšiemu snímaciemu senzoru s rozlíšením 16 000 DPI ponúka Razer Naga Trinity bezkonkurenčnú presnosť, vďaka ktorej budete mať ešte väčšiu výhodu oproti konkurencii. S jej schopnosťou sledovať na presnosť 1 DPI a vzletovou presnosťou 0,1 mm, ponúka Razer Naga Trinity možnosť reagovať okamžite, zatiaľ čo profesionálne manévrujete svoju cestu k víťazstvu.

Chroma podsvietenie s 16.8 miliónmi prispôsobiteľných farebných odtieňov
S Chroma prispôsobiteľným podsvietením pre scrollovacie koliesko a bočnú mriežku tlačidiel si môžete vybrať z očarujúceho spektra farieb a prispôsobiť si myšku Razer Naga Trinity podľa svojich predstáv. Keďže každý región je nezávisle regulovaný pomocou Razer Synapse, môžete si svoju myš urobiť skutočne "svojou".

Zažite viac s Razer Synapse
Svetelné efekty ponúka Razer Synapse hneď štyri: spektrum, dýchanie, statické a reaktívne. No hlavnou a unikátnou funkciou Razer Synapse je In-game MMO konfigurátor, ktorý Vám umožní prideliť priamo herné príkazy jednotlivým tlačidlám na myši, vďaka čomu mimoriadne zjednoduší nastavovanie schopností, príkazov aj makier. Priamo z hry si dokážete nastaviť prakticky celé fungovanie myši. Pokiaľ hráte World of Warcraft, Razer Synapse obsahuje nastavenie špeciálne vyvinuté práve pre túto hru.

Razer Naga Trinity MOBA/MMO Gaming Mouse


  • 16000 dpi 5G laserový senzor: žiadna Razer myš nie je kompletná bez najmodernejšieho senzora, ktorý ponúka precíznosť a ultra odozvu Vašim hrám. Nový 5G laserový senzor sníma Váš pohyb na pixel presne a ponúka ďalšie možnosti vylepšení pomocou Razer Synapse.
  • Skrolovacie koliesko: skrolovacie kolieska sú rovnako podstatné ako pre prechádzanie dlhých web stránok a dokumentov, ako sú pre hranie. Či už potrebujete priblížiť zameriavač, hodiť granát alebo oddialiť pohľad na bojisko, Vaše potreby sú náročné pokiaľ sa jedná o hranie. Preto kolieska Razer dokážu vydržať stovky miliónov otočení počas v plnom zdraví a v rovnakej prenosti, ako tlačidlá myši.
  • Hyperresponzívne tlačidlá: od čias úplne prvej Razer hernej myši až po dnešné moderné myši, sú tlačidlá Razer vždy na chlp citlivé. To znamená, že akonáhle si zmyslíte na vykonanie nejakej akcie, Váš prst už ju má stlačenú. S využitím vysokocitlivých Omron spínačov, ponúkajú hmatovú odozvu na dosah prstov, vďaka čomu získate absolútnu istotu, že Vaše výhry sú spôsobené dokonalou presnosťou. Nový bočný panel s tlačidlami ponúka nové hmatateľné usporiadanie, vďaka čomu dokážete tlačidlá uchopiť a stlačiť ešte rýchlejšie než predtým.
  • Razer Synapse: nie je len štandardným rozhraním na konfiguráciu myši. Je nabitý funkciami ako jednoduchými, tak pokročilými a dokážete si vďaka nemu prispôsobiť svoju Razer Naga Chroma do posledného mini detailu, aby Vám vyhovovala na (minimálne) 100%.

    Technická špecifikácia

  • až 19 MOBA/MMO optimalizovaných programovateľných tlačidiel.
  • 2, 7 alebo 12 tlačidlový bočný panel.
  • scrollovacie koliesko umožňujúce pohyb do strán.
  • 16 000 DPI 5G laserový senzor.
  • Chroma podsvietenie s 16.8 miliónmi farieb.
  • podpora Razer Synapse.
  • 1000 Hz miera dotazovania.
  • 50 G akcelerácia (až po 450 palcov za sekundu).

  • Rozmery: 74 x 43 x 119 mm.
  • Hmotnosť: 120 g.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách