Razer Seiren X - PS4

114,99 €
99,99 €
Cena bez DPH: 83,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 409987
Razer

Razer Seiren X - PS4 [RZ19-02290200-R3G1]

Razer Seiren navrhnutý pre hráčov počítačových hier a priaznivcov streamovania. Jeho nulová latencia s potlačením šumu prevedie slová do digitálnej podoby naozaj bravúrne.

Zvuk sa zaznamenáva vo veľmi úzkom uhle, čím je znižovaný nežiaduci šum v pozadí a hlas je počuť veľmi jasne a dosť hlasno. Náhodné klepanie a rôzne nárazové zvuky z okolia sú eliminované, mikrofón dokáže zvukové odchýlky utlmiť. Zvuk bude veľmi dobre prenesený aj v nie celkom tichom prostredí.

Aj napriek tomu, že mikrofón poskytuje skutočne profesionálny prenos zvuku má Razer Seiren veľmi kompaktný tvar, nezaberie skoro žiadne miesto a navyše svojim elegantným dizajnom urobí parádu na akomkoľvek stole. Mikrofón je vybavený systémom pre tlmenie vibrácií.

Zariadenie vyzerá veľmi jednoducho jediné, čo na ňom uvidíte, sú dve tlačidlá. Jedným nastavujete hlasitosť, druhé slúži na stlmenie. Už teda nebudete musieť nastavovať žiadne klávesové skratky či stmievať mikrofón softvérovo. Zvládnete to rýchlo stlačením jediného tlačidla.

Technická špecifikácia:

  • Frekvenčný rozsah: od 20 Hz do 20 kHz
  • Bit rate: 16 bit/s
  • Sample rate_ 48 Hz


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách