Razer Wolverine V2 pre Xbox One

129,99 €
84,99 €
Cena bez DPH: 70,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 419871
Razer

Razer Wolverine V2 pre Xbox One [RZ06-03560100-R3M1]



Zasiahnite do veľkej ligy s káblovým herným ovládačom navrhnutým pre konzoly Xbox Series X | S. Vďaka pokročilej prispôsobiteľnosti pre väčšiu presnosť a kontrolu nad vašou hrou vám Razer Wolverine V2 umožní ovládnuť konkurenciu z pohodlia gauča. Ergonomické rukoväte v tvare písmena L modelu Wolverine V2 poskytujú prirodzené držanie, ktoré prekonáva jeho predchodcu, zatiaľ čo tvarovaný dizajn a protišmykové gumové úchyty umožňujú rýchlu a presnú interakciu tlačidiel pre celodenné hranie pri špičkovom výkone.

MECHA-TAKTICKÉ AKČNÉ TLAČIDLÁ RAZER A D-PAD

Akčné tlačidlá Razer Mecha-Tactile Action a Razer Mecha-Tactile D-Pad poskytujú hyperaktívne ovládanie pomocou odpruženého dotyku a umožňujú každý váš pohyb špičkovou presnosťou a ostrou hmatovou spätnou väzbou. Vybavené 3 miliónmi životných cyklov klepnutia pre väčšiu odolnosť a zníženou aktivačnou vzdialenosťou o 0,65 mm - čo je o 35% menej ako v prípade priemerného membránového ovládača - každé tlačidlo je jemne vyladené pre vyššiu presnosť, aby predstavovalo váš skutočný herný potenciál.

EXTRA TLAČIDLÁ PRE ODBORNÚ KONTROLU

Wolverine V2 je dodávaný s ďalšími tlačidlami pre pokročilé hranie hier - 2 multifunkčné tlačidlá na prednej strane ovládača je možné premiestniť pomocou nástroja Razer Controller Setup pre Xbox, aby sa tak uvoľnilo lepšie ovládanie a prispôsobil štýl hrania.

volverin


V zápale bitky záleží na každej milisekunde. Ak chcete získať konkurenčnú výhodu, aktivujte režim Hair Trigger Mode pomocou dvoch posuvných zámkov na spodnej strane ovládača, ktoré výrazne znižujú vzdialenosť od hlavných spúšťačov a umožňujú tak ultrarýchlu rýchlosť streľby jemným stlačením. Hrajte celé hodiny v pohodlí s ľahkosťou a pohodlím zapojenia 3,5 mm zvukového zariadenia priamo do ovládača namiesto konzoly.

KONFIGURÁCIA POKROČILEJ APLIKÁCIE

Vylepšenie prispôsobenia je teraz omnoho jednoduchšie vďaka ovládaču Razer Controller Setup pre Xbox. Táto aplikácia pre Xbox, navrhnutá pre Xbox Series X | S, Xbox One a PC (Windows® 10 a novšie), vám umožňuje premapovať multifunkčné tlačidlá a spúšťače alebo upraviť úrovne spojky citlivosti tak, aby ste dotiahli svoj herný zážitok do konca.

  • Káblové pripojenia: Áno, 3m kábel
  • Konfiguračná aplikácia: Áno
  • Viacfunkčné tlačidlá: 2 premapovateľné
  • Akčné tlačidlá: Áno, Razer Mecha-Tactile Action Buttons a Razer Mecha-Tactile D-Pad
  • Zvukový výstup: 3,5mm analógový zvukový port
  • Vstup mikrofónu: 3,5mm analógový zvukový port
  • Hmotnosť: 274 g
  • Rozmery: 161,5 × 105,8 × 65 mm




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách