Remnant: From the Ashes Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Remnant: From the Ashes - PC DVDRemnant: From the Ashes - PS4Remnant: From the Ashes - XBOX ONE
39,99 €
33,99 €
Cena bez DPH: 28,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 457490
THQEN dabing

Remnant: From the Ashes [NSW]

O hre

Remnant: From the Ashes je akčná strieľačka z pohľadu tretej osoby zasadená do postapokalyptického sveta plného obludných tvorov. Ako jeden z posledných preživších ľudí sa vydávate sami alebo v spoločnosti až dvoch ďalších hráčov proti hordám smrtiacich nepriateľov a epickým bossom, aby ste sa pokúsili založiť základňu, obnoviť spoločnosť a získať späť všetko, čo bolo stratené.


Kľúčové vlastnosti

  • POZOSTATOK ĽUDSTVA
    Svet uvrhlo do chaosu prastaré zlo z inej dimenzie. Ľudstvo sa horko ťažko snaží prežiť, ale má technológiu, ktorá dokáže otvárať portály do ďalších svetov a alternatívnych realít. Ľudia musia prejsť týmito portálmi, aby rozlúštili záhadu toho, odkiaľ to zlo prišlo, získali suroviny, aby vôbec prežili, a bojovali proti nepriateľovi, aby získali výhodu a mohli znovu vybudovať spoločnosť.

  • ČAKAJÚ VÁS NEKONEČNÉ SVETY
    Preskúmajte dynamicky generované svety, ktoré sa menia s každým priechodom hrou, vytvárajú nové mapy, stretnutia s nepriateľom, príležitosti pre úlohy a udalosti vo svete. Každý zo štyroch jedinečných herných svetov je plný obludných obyvateľov a prostredia, ktoré vás zakaždým postavia pred nové výzvy. Prispôsobte sa a skúmajte, inak vás čaká smrť.

  • ZBIERAJTE, VYLEPŠUJTE A ŠPECIALIZUJTE
    Porážajte drsných nepriateľov a epických bossov v nehostinnom prostredí a získavajte skúsenosti, cennú korisť a materiály pre vylepšenia, vďaka ktorým si môžete zostaviť arzenál šialených zbraní, zbrojí a modifikácií, ktorý vám umožní riešiť každý stret desiatkami rôznych spôsobov.

  • SILA V POČTE
    Vtrhnúť do iných svetov a zlikvidovať príčinu zla je nebezpečné a prežitie vám nikto nezaručí. Spojte sa až s dvoma ďalšími hráčmi a zvýšte si šancu na prežitie. Tímová práca je nevyhnutná, pokiaľ chcete prekonať tie najdrsnejšie herné výzvy… a získať tie najlepšie odmeny.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách