Returnal [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 458645
PlayStationEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Returnal [Steam] [PC digital]

O hre

Akčná hra Returnal je ocenená strieľačka z pohľadu tretej osoby prináša strhujúce akčné prestrelky na PC. Selenina náročná odysea prichádza s radom úžasných grafických a výkonnostných vylepšení, ktoré z tvojho dobrodružstva urobia nezabudnuteľný zážitok. Nechýba plnohodnotný zážitok z hry Returnal, vrátane funkcie pozastavenia cyklu a fotografického či kooperatívneho režimu, rovnako ako od prvého dňa dostupná výzva Tower of Sisyphus.

Príbeh

Po núdzovom pristátí vo formujúcom sa svete sa musí Selene vydať na cestu za slobodou cez nehostinnú krajinu prastarej civilizácie. V úplnej izolácii a samote musia zuby nechty bojovať o prežitie. Znova a znova sa jej to nedarí - a tak je nútená s každou svojou smrťou svoj boj opakovať. Vďaka rýchlym a neúprosným herným prvkom zistíš, že spolu s planétou sa s každým cyklom menia aj predmety, ktoré máš k dispozícii. Každá nová slučka ťa konfrontuje s novými kombináciami, ktoré ťa postavia na hranici tvojich možností, aj novými súbojmi, ktoré preveria tvoje schopnosti strategického uvažovania. Temná krása rozpadajúceho sa sveta všade okolo teba je nabitá výbušnými prekvapeniami a oživená strhujúcimi vizuálnymi efektmi. Od riskantných prestreliek s guľkami lietajúcimi všade naokolo cez hrozivé zvraty po prieskum rozmanitých prostredí. Čaká ťa dobrodružstvo plné preskúmavania, objavovania i súbojov, počas ktorého narazíš na tajomstvo na každom kroku. Procedurálny svet hry Returnal, navrhnutý pre extrémnu znovuhrateľnosť, ťa zakaždým prinúti zmiesť prach porážky z tváre a s každým ďalším znovuzrodením sa vrhnúť do neustále sa meniacich výziev.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompletný zážitok na PC
    Obsahuje podporu úspechov, vrátane nástroja na sledovanie postupu v hre. Súčasťou je aj päť grafických predvolieb a ukazovatele výkonu v hre, vrátane počítadla FPS, ukazovatele využitia GPU a CPU a sledovanie latencie.

  • Vychutnaj si oslnivý vizuálny zážitok
    Pomery strán 16:10, Ultrawide (21:9) a Super Ultrawide (32:9) ponúkajú rozšírené zorné pole pri prieskume celého Atroposu – širšie pomery strán ponúkajú dodatočné možnosti pri zobrazení filmových scén a používateľského rozhrania. To všetko v strhujúcom rozlíšení 4K. Na vysoko výkonných PC ťa hra ešte viac vtiahne do deja vďaka odrazom a tieňom vytvoreným s využitím ray-tracingu, ktoré pridávajú úplne nové možnosti spracovania osvetlenia - všetko si môžeš navyše podľa ľubovôle prispôsobiť. K dispozícii sú aj technológie na zvýšenie výkonu, napríklad DLSS a NVIDIA NIS od spoločnosti NVIDIA a FSR od AMD.

  • Poznaj zmyslovú nálož na vlastnej koži
    Pri hraní s ovládačom DualSense okúsiš haptickú odozvu a dynamické efekty spúšte. Prípadne si vyber myš s klávesnicou alebo iné možnosti ovládania – všetko s plne prispôsobiteľnými ovládacími prvkami. Pridané boli aj rozšírené možnosti prístupnosti, vrátane alternatívneho zámerného kríža s informáciami o nabíjaní alebo systém označovania v kooperatívnom režime. Tešiť sa môžeš aj na podporu Dolby Atmos či možnosť výberu typu podpory 3D zvuku. Všetky zvuky okolo seba budete počuť s dokonalou presnosťou, čo zásadne ovplyvní tvoje vnímanie prostredia a vylepší tvoje reakcie.

  • Kooperatívny režim
    V kooperatívnom režime môžeš svoju cestu premenlivým labyrintom Atroposu zdieľať s ďalším hráčom na PC. Prostredie Atroposu zostane neochvejne nehostinné, ale možnosť tímovej spolupráce pridáva do hry úplne nový rozmer a možnosti prežitia. Každý hráč ovláda inú verziu Seleny z rôznych slučiek. Pomocou zariadenia Chronosis umiestneného v každom biome si hostiteľský hráč môže privolať priateľa alebo sa spojiť s iným náhodným online hráčom. Dostupný fond predmetov je po celú dobu trvania relácie pre viacerých hráčov určený herným postupom hostiteľa.

  • Tower of Sisyphus
    Až sa nabudúce prebudíš na mieste nehody, pozri sa hore. Uvidíš bránu k Sizyfovej veži, ktorá je prístupná, akonáhle si odomkneš icariánsky vystreľovací hák. V tejto veži ťa čaká úplne nová výzva. Ide o takmer nekonečne náročnú výzvu s výhradným zameraním na boj s navyšovaním skóre a zbieraním exkluzívnych predmetov, prieskumných denníkov a doposiaľ neznámych fragmentov Seleninho príbehu.





  • Názov vydavateľa: PlayStation PC LLC
  • Názov vývojára Housemarque , Climax Studios
  • Dátum vydania: 15.02.2023
  • Pegi: 16
  • Žáner: Akčná

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 10 64-bit
    Procesor: Intel Core i5-6400 (4 core 2.7GHz) / AMD Ryzen 5 1500X (4 core 3.5GHz)
    Pamäť: 16 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB) / AMD Radeon RX 580 (8 GB)
    Pevný disk: 60 GB voľného miesta




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Returnal, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    ©2023 Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. Developed by Housemarque Oy. Returnal je trademark of Sony Interactive Entertainment LLC.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabingPL dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách