Rising Storm [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 418284
1CEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Rising Storm [Steam] [PC digital]

Rising Storm je ďalšie pokračovanie série Red Orchestra. Iste poznáte úžasný herný zážitok, inovatívne funkcie a realistický zvuk z Red Orchestra 2 - Riesing Storm Vás vezme do Pacific Theater, pridáva ešte ďalšie vymoženosti, nové levely, nové zbrane a nové frakcie. Hra umožní hráčovi bojovať po ikonických miestach z famóznych ostrovných kampaní v Pacifiku v rokoch od 1942 po 1945, kde Armáda Spojených Štátov a Marine Corps bojujú s Japonskou cisárskou armádou a špeciálnymi námornými silami. Zažijete plážové prepady, súboje v džungli, nočné boje zblízka a mnoho ďalšieho naprieč Guadalcanal, Iwo Jima, Saipan a ďalšími ikonickými súbojmi. Hráč je schopný prevziať úlohu ktorejkoľvek strany - Americkej či Japonskej - a bojovať v online multiplayer móde, ktorý podporuje až 64 hráčov súčasne.

Rising Storm taktiež uvádza úplne nový typ hrania do série - asymetrickú vojnu. Američania majú zrejmú výhodu v palebnej sile s ich rýchlymi poloautomatickými puškami, plne automatickými zbraňami a zničujúcimi plameňometmi. Japonci to vyrovnávajú elementmi, ktoré vystihujú ich surovú odvahu, dravosť a chytré využitie výbavy. Ich granátomet "Knee Mortar" im umožňuje zoslať nepriamu paľbu na nepriateľov odkiaľkoľvek z celej mapy. Granáty môžu byť aj uložené ako pasca pre nepatrných amerických GI. Japonci kladú veľký dôraz na boj zblízka, s bajonetom na takmer každej zbrani - dokonca aj na guľometoch a SMG. Ich Banzai prekvapenia potláčajú nepriateľov a sťažujú im možnosť vrátiť paľbu, pričom majú príležitosť použiť svoje bajonety a katany.

  • Rozsiahly multiplayerový mód - zúčastnite sa brutálnej vojny v Pacifiku - online až s 64 hráčmi súčasne.
  • Ikonické súboje - Zažite ikonické zápasy ako Iwo Jima, Saipan či Guadalcanal, v ktorých sa Americká armáda snaží potlačiť Japoncov z ostrovov v Pacifiku.
  • Asymetrické hranie - Ďaleko od všetkých ostatných strieľačiek, obe strany využívajú historické sety zbraní a každý má unikátne herné schopnosti. Americká palebná sila je vyrovnaná Japonskou divokosťou a ľstivosťou s takými funkciami, ako Banzai prepady, granátové nástrahy či Knee Mortar. Toto vytvára unikátny herný zážitok, ktorý nenájdete nikde inde.
  • Arzenál 2. Svetovej vojny - všetky originálne funkcionality zbraní, ktoré by ste očakávali, sú opäť tu - realistická balistika, penetrácia, dýchanie, nastaviteľné mieridlá, voľné mierenie a ďalšie - vytvorte si vlastný originálny arzenál, ako nikde inde. K tomu pridajte viac, než 20 nových zbraní vrátane devastujúcich plameňometov a prenosnému granátometu.
  • Morálka - Stav mysle Vášho vojaka zohráva väčšiu rolu než kedykoľvek predtým. Banzai prepady Japonských vojakov dokážu značne potlačiť Američanov a umožňujú im udržať si menšiu vzdialenosť, v ktorej excelujú. Američania môžu zasa použiť svoju značnú palebnú silu a získať tým výhodu.
  • Bonusový obsah - všetok bonusový obsah z Red Orchestra 2 z multiplayeru je zahrnutý v Rising Storm ako voľný bonus. Bojujte v Pacifiku, potom zasa na východnom fronte - kedykoľvek, v tej istej hre, na tom istom serveri. Objavte, prečo sa Red Orchestra 2 stala multiplayerovou FPS roka 2011 vďaka tomuto bezplatnému obsahu.



    Jedná sa o digitálnu verziu hry Rising Storm, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách