Root Film Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Root Film - PS4
49,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 419636
PQubeEN dabing

Root Film [NSW]

Root Film, ktorý sa nachádza v prefektúre Šimane, je založený na reštarte záhadne zrušeného televízneho seriálu „Šimanský mysteriózny dramatický projekt“. Zmocnite sa úlohy 23-ročného Rintara Yaguma, jeho nadšenie pre úžasnú príležitosť na casting sa rýchlo poňalo, lebo strašná vražda preruší celý ich proces.

Nasledujte herecké obsadenie nezabudnuteľných postáv ilustrovaných návrhárom Tarom Minaboshim, ktoré sú vtiahnuté hlbšie do napínavej záhady koreňového filmu. Root Film spája majstrovské rozprávanie príbehov, pre ktoré sú hry Kadokawa známe, s novými zakladmi na interaktívnych funkciách.

Staňte sa detektívom

Mechanik intuície umožňuje hráčom získavať kľúčové slová počas herných rozhovorov. Po aktivácii intuícia odhalí na obrazovke slová, ktoré sú nevyhnutné pre vyšetrovanie a konfrontáciu.

Maximálny režim

Po zhromaždení dostatočného počtu kľúčových slov môžete v Max režime konfrontovať podozrivých a vyriešiť záhadu. V tejto bojovej hre je nevyhnutné, aby sa vopred zhromaždilo dostatok dôkazov na to, aby ste na obrazovke výberu vybrali správne možnosti konverzácie.

Viac ako jedna strana príbehu ...

Experimentujte s mechanikou „prepínania“, aby ste odhalili perspektívu dvoch postáv súčasne. Zážitok z udalostí z dvoch rôznych hľadísk je základným nástrojom na zistenie pravdy o „Tajomnom dramatickom projekte Shimane“!



Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách