Rune Factory 5 (Limited Edition) Nintendo SWITCH

79,99 €
69,99 €
Cena bez DPH: 58,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 438909
MarvelousEN dabing

Rune Factory 5 (Limited Edition) [NSW]

Zasejte semená nového života v Rigbarth, keď sa vydáte na veľkolepé dobrodružstvo Rune Factory!

O hre

V ospalom pohraničnom mestečku Rigbarth sa odohrávajú záhadné udalosti, ktoré ovplyvňujú runy, ktoré riadia rovnováhu medzi ľudstvom a prírodou...

Ako najnovší strážca mierovej organizácie SEED, chráňte pohraničné mesto zhromaždením hlučných príšer pomocou vašej oficiálnej pečate kúziel vydanej SEED. Keď nie ste na misii, pracujte s ľuďmi z Rigbartha a pomôžte mestu prekvitať prostredníctvom farmárčenia, festivalov a priateľstiev!

Keď sa však mierová rovnováha začína meniť, prichádza čas ukázať sa. Spojte sa s obyvateľmi mesta a vydajte sa na veľkolepé dobrodružstvo, aby ste odhalili záhadu, ktorá postihla krajinu, a využite svoju vnútornú silu a zastavte pád do chaosu.

Rýchly akčný RPG súboj
Vydajte sa do obrovskej pulzujúcej divočiny s priateľmi z Rigbarth po svojom boku a odomknite výkonné a štýlové útoky, ktoré podporujú tímovú prácu a stratégiu.

Fantasy farmárčenie pozdvihnuté do nových výšin
Skrotte príšery, ktoré budú slúžiť ako vaši nápomocní farmári, keď budete pestovať širokú škálu plodín na chrbtoch drakov!

Oddýchnite si vo svojom novom domove
Urobte si vo svojom dobrodružstve čas a vychutnajte si pokojnejšie tempo mestského života. Súťažte v súťažiach vo varení, remeselnej výrobe a rybolove alebo pozvite svoju drahú polovičku, aby sa k vám pridala na pozorovanie hviezd počas jedného z mnohých sezónnych festivalov v Rigbarth.

Nájdite si niekoho špeciálneho
Nadviažte priateľstvá a spoznajte vhodných kandidátov na manželstvo dokončením ich jedinečného príbehu. Zamilujte sa, položte otázku a dokonca si založte rodinu!

rune-factory-limited


Rune Factory 5 Limited Edition obsahuje

  • Balenie v originálnej krabici s umeleckými maľbami od ilustrátorky série Minako Iwasaki
  • Hra Rune Factory 5
  • Exkluzívny steelbook
  • Veľký 5,8” x 8,2” artbook s mäkkou väzbou s viac ako 70 stranami ilustrácií postáv, koncepčného umenia atď
  • CD so soundtrackom „Melodies of Norad“ s 15 piesňami špeciálne vybranými z celej série Rune Factory
  • 13 exkluzívnych herných kostýmov podľa kandidátov na manželstvo (+ Dolceovho strašidelného spoločníka Pica) z Rune Factory 4

Trailer



Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách