Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE 46mm, silver

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
449 €
439 €
Cena bez DPH: 365,83 €
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 433794
Samsung

Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE 46mm, silver [SM-R895FZSAEUE]

Samsung Galaxy Watch4 - hodinky, ktoré vás poznajú najlepšie.

Väčšina z nás chce o sebe vedieť viac, aby sme mohli byť tou najlepšou verziou samých seba. Preto Samsung skonštruoval úplne nové hodinky Galaxy Watch4 Classic tak, aby sa stali spoločníkom na vašej ceste za vaším zdravým ja. Samsung si tento rok prichystal pre Watch4 poriadnu medzigeneračnú zmenu. Nielenže vylepšil výbavu, ako sa očakáva každý rok, ale tiež vymenil systém. Namiesto tradičného Tizen tak veľa noviniek a oceňované funkcie prináša nový Wear OS Powered by Samsung. Tešiť sa však môžete aj na 1,4" Super AMOLED displej s krytím Corning Gorilla Glass DX alebo bohatú senzorovú výbavu. Hodinky nielenže majú optický snímač srdcového tepu, ale merajú aj EKG a krvný tlak, rovnako ako okysličenie krvi a disponujú aj senzorom bioelektrickej impedancia pre meranie zloženia tela (BIA).

Prečo kúpiť Samsung Galaxy Watch4 Classic ?

  • Za touto otočnou lunetou sa budú ľudia otáčať
    Niektoré vzhľady sú nadčasové – napríklad otočná luneta a živý displej hodiniek Galaxy Watch4 Classic. Vycibrený dizajn prináša na vaše zápästie sofistikované a špičkové materiály z nehrdzavejúcej ocele odrážajúce výkonné a intuitívne funkcie hodiniek.
  • Zapnite remienok a začnite sa hýbať
    So športovým remienkom Ridge Sports Band sa budete cítiť pohodlne po celý deň. Vďaka flouroelastomerovému materiálu je remienok pevný a odolný voči potu a zároveň drží na zápästí, aby vyhovoval vášmu aktívnemu životnému štýlu.
  • Nový deň, nová tvár
    Vyberte si medzi analógovými alebo digitálnymi ciferníkmi hodiniek s rôznym pozadím, písmenami a farbami podľa svojho vkusu, počasia alebo príležitosti. Spestrite ciferníky pomocou znakov AR emotikonov, ktoré vyjadrujú váš štýl, a ukážte pomocou animovanej grafiky, čo práve robíte, napríklad, že beháte alebo počúvate hudbu.
  • Nenechajte to na náhodu, spoznajte svoje telo
    Sledujte svoje fitness pokroky pomocou našich prvých inteligentných hodiniek, ktoré pohodlne merajú zloženie tela. Zistite percento telesného tuku, kostrového svalstva, vody v tele a ďalšie údaje, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele. Senzor Samsung BioActive a náš najrýchlejší čip prináša do zariadenia Galaxy Watch doposiaľ najväčšiu inováciu. Získajte meranie BIA pomocou dvoch prstov len za 15 sekúnd - kedykoľvek a kdekoľvek. Nový snímač Samsung BioActive Sensor zachytáva zloženie vášho tela v reálnom čase, aby vás informoval pri plnení vašich zdravotných cieľov.
  • Vyberte si akýkoľvek tréning, dokážu ho merať a sledovať
    Sledujte svoje aktivity a fitness skóre na hodinkách v telefóne. Počítajte kroky, kontrolujte kalórie a zostaňte v obraze vďaka GPS. Inteligentné hodinky Galaxy Watch4 Classic detekujú fyzickú aktivitu, aby mohli sledovať vaše tréningy, a podporujú viac než 90 druhov cvičení pre presnejší prehľad o vašich tréningoch.
  • Vaši tréningoví kamaráti vám kryjú chrbát
    So zariadením Galaxy Watch4 Classic si užijete každý krok, ktorý urobíte so svojimi priateľmi a rodinou. Sledujte svoje kroky a zmerajte si sily so svojimi priateľmi v zábavnej súťaži, ktorej priebeh môžete sledovať v reálnom čase. Výzvy navyše prichádzajú s pamätnými odznakmi a bodovým systémom, aby bolo cvičenie zábavné, motivujúce a spoločensky prospešné.
  • Všetky údaje, po ktorých vaše srdce túži
    Zoznámte sa s bioaktívnym senzorom Samsung BioActive Sensor, ktorý meria EKG a krvný tlak v reálnom čase. Po počiatočnej kalibrácii snímača rýchlo skontroluje váš krvný tlak. Prostredníctvom EKG môžete tiež kontrolovať abnormálnu srdcovú frekvenciu a rytmus a odosielať dáta priamo do telefónu, kde ich môžete ľahko zdieľať.
  • Najucelenejšia analýza spánku na hodinkách Galaxy Watch
    Funkcia sledovania spánku detekuje a holisticky analyzuje fázy vášho spánku, zatiaľ čo odpočívate. Vylepšené možnosti merania vám umožnia skontrolovať hladinu kyslíka v krvi a vzorce chrápania (nehovoríme, že možno chrápete). Navyše získate pokročilé poznatky od americkej Národnej nadácie pre spánok, aby bol váš spánok kvalitnejší a lepší.
  • Je to skutočný tímový hráč
    Galaxy Watch4 Classic, prvé inteligentné hodinky so systémom Wear OS od spoločnosti Samsung, umožňujúce bezproblémový prístup k vašim obľúbeným aplikáciám priamo z vášho zápästia. Získate bohatý výber aplikácií, od tých pre streamovanie hudby až po čokoľvek z rozsiahlej knižnice zdravotných a fitness aplikácií.

Technická špecifikácia

Displej
Veľkosť: 1.4"
Rozlíšenie: 450 x 450 px (330 ppi)
Technológia: Super AMOLED, Always On, Gorilla Glass DX+
Veľkosť
Rozmery tela: 45.5 x 45.5 x 11 mm
Šírka remienka: 20 mm
Hmotnosť: 52 g
Systém/Procesor
Chipset: Exynos W920 (5 nm)
CPU: Dual-core 1.18 GHz Cortex-A55
GPU: Mali-G68
Operačný systém: Android Wear
Systémová nadstavba: One UI Watch 3
Jazykové rozhranie: slovenčina
čeština
angličtina
maďarčina
nemčina
francúzština
a iné
Pamäť
Vnútorná pamäť: 16 GB
Operačná pamäť (RAM): 1.5 GB
Dáta
LTE: áno
Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n, dual-band
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
GPS: áno (A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS)
NFC: áno
Batéria
Kapacita: 361 mAh Li-ion
Výdrž: cca 40 hodín
Bezdrôtové nabíjanie: áno
Ďalšie vlastnosti
Vodotesnosť: IP68 (5ATM)
Odolnosť: MIL-STD-810G
Materiál: stainless steel frame 316L
Galaxy ekosystém: áno
Reproduktor: áno
Senzory: akcelerometer
barometer
gyroskop
kompas
oxymeter
HR optický senzor
EKG
Svetelný senzor
Ostatné
Kompatibilita: Android 6.0 a vyšší

Obsah predajného balenia:

  • hodinky
  • bezdrôtová nabíjačka
  • dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách