Samsung Odyssey ARK 55" UHD Monitor

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
3 099 €
2 399 €
Cena bez DPH: 1 999,17 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
228 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
439 €
Predĺžená záruka o 1 rok
183 €
Predĺžená záruka o 2 roky
304 €
Kód produktu: 455267
Samsung

Samsung Odyssey ARK 55" UHD Monitor [LS55BG970NUXEN]



Zakúpením tohto produktu získajte kód na získanie 1 zo 4 skvelých hier zadarmo. Kód hry Vám bude doručený samostatným e-mailom po dokončení objednávky.


Akcia začína 4.3.2024 a platí do 30.6.2024 alebo do vypredania zásob Produktu („Doba trvania“). Promo kód k Darčeku je možné uplatniť najneskôr do dňa 30. 8. 2024


Pre získanie darčeka postupujte podľa krokov nižšie:
  • 1. Navštívte https://pickyourgame.ubi.com
  • 2. Prihláste sa so svojím existujúcim účtom Ubisoft alebo vytvorte svoj nový účet.
  • 3. Zadajte promo kód, ktorý ste dostali, vyplňte požadované informácie o produkte a potvrďte.
  • 4. Krátko potom dostanete potvrdzovací e-mail a nájdete kópiu digitálnej hry, ktorú ste si vybrali vo svojom klientovi PC Ubisoft Connect.
  • 5. Hra, ktorú ste vybrali, je pripravená na stiahnutie.




  • S monitorom Samsung Odyssey Ark 55" si vychutnáte hranie v špičkovej kvalite obrazu s UHD rozlíšením 3840 x 2160. VA panel tohto prehnutého herného monitora poskytuje vynikajúcu reprodukciu farieb a široké pozorovacie uhly. Maximálny pôžitok z hier v rýchlom tempe vám zaistí vysoká obnovovacia frekvencia 165 Hz , ktorej výsledkom je nádherne plynulý obraz, ideálny pre seriózne hranie, streamovanie a produktivitu.

    O produkte

    • Ohromte svoje zmysly
      Straťte sa v autentickom obraze plnom farieb. Ohromujúce rozmery 55" displeja vás pohltia a prinesú adrenalínom naplnené sledovanie akéhokoľvek obsahu. Vylepšené zakrivenie s hodnotou 1000R ohúri vaše periférne videnie a vtiahne vás ešte hlbšie v ústrety neobyčajným virtuálnym zážitkom.
    • Pozrite sa na svoju hru z iného uhla
      S monitorom Odyssey Ark 4K máte všetko pod úplnou kontrolou. Jednoducho otočte displej do režimu Cockpit pomocou výškovo nastaviteľného stojana s funkciou pivot a vytvorte si optimálnu zobrazovaciu plochu pre akúkoľvek príležitosť. To, spoločne s ambientným podsvietením Eclipse Lighting, prinesie úplne novú úroveň vizuálnych zážitkov.
    • Nová éra pohlcujúceho obrazu
      Obraz, ktorý fascinuje. Spojenie revolučnej technológie Quantum Matrix a obrazových bodov nasvietených pomocou Quantum Mini LED vytvára dokonale kontrolovaný jas a perfektný kontrast pre jasný a maximálne prirodzený obraz. Pokročilé 14-bitové riadenie podsvietenia, plne kompatibilné so štandardom HDR, potom zaistí neprekonateľný dojem zo sledovania.
    • 4K zážitok vylepšený pomocou AI
      Užite si zážitky ako z kinosály rovno u vás doma. Kombináciou 20 viacúrovňových neurálnych sietí dokáže procesor poháňaný umelou inteligenciou analyzovať jednotlivé snímky a obnoviť každý detail – pixel za pixelom. Zároveň automaticky upravuje jas, zosilní kontrast a zvýši rozlíšenie akéhokoľvek, práve sledovaného obsahu.
    • Viac detailov prinesie náskok pred konkurenciou
      Preskúmajte každý detail v jeho plnej kráse. Od temných tieňov až po slnkom prežiarené scény, dynamický kontrast 1 000 000 : 1 zaisťuje lepšie vyjadrenie farebných odtieňov a hĺbky. Získajte výhodu nad nepriateľmi s podporou štandardu HDR10+, ktorý sa v reálnom čase prispôsobuje jednotlivým hrám, aby vám zobrazil aj ten najmenší detail, ktorý vo výsledku môže viesť priamo k víťazstvu.
    • Dokonalá koncentrácia, minimum odleskov
      Zamerajte sa na to dôležité. Matný obraz sa postará o perfektné zobrazenie bez akéhokoľvek rozptyľovania, pretože neodráža, ale absorbuje všetko prirodzené aj umelé svetlo vo svojom okolí. Vy sa tak budete môcť sústrediť aj počas tých najtuhších bitiek a najťažších úrovní.
    • Straťte sa vo vlnách pohlcujúceho zvuku
      Štyri rohové reproduktory a dva centrálne woofery prinášajú 2.2.2-kanálový zvuk s výkonom 60 W a najnižšími 45 Hz tónmi na akomkoľvek hernom displeji či soundbare. Funkcia AI Sound Booster a Dolby Atmos následne zážitok posunú na novú úroveň, pričom vás úplne pohltí priestorový zvuk, ktorý dokonale doplní vaše dobrodružstvo vo fascinujúcich virtuálnych svetoch.
    • Špičkové 4K hranie vo vysokých rýchlostiach
      Porazte každého nepriateľa, dokonca aj v extrémne rýchlych situáciách. Obnovovacia 165 Hz frekvencia sa postará o nežiaduce oneskorenie pri vstupe a prinesie úžasnú hrateľnosť s ultraplynulou akciou. Odhaľte nepriateľa s výnimočnou presnosťou s 1 ms odozvou, lepším pohybom myši a stabilnými snímkami bez rozmazania.
    • Dokonalé sústredenie bez rozptyľovania
      Naskočte do poriadne rýchlej akcie. Variabilná obnovovacia frekvencia (VRR) a technológia AMD FreeSync Premium Pro zjednotia snímky grafickej karty a monitora, čím efektívne eliminujú trhanie, oneskorenie a artefaktizáciu obrazu. Rýchla akcia a komplexné herné scény, tak budú úplne stabilné a bez nežiaduceho sekania, čo zásadným spôsobom zvýši vašu hernú efektivitu.
    • Keď sa hra mení na realitu
      To najlepšie z vašich hier na jednom mieste. Rozhranie Gaming Hub umožní okamžitý prístup k najlepším streamovacím službám, titulom z PC a obľúbeným herným konzolám. Plynulé vizuály a rýchly gaming prinášajú technológie pokročilého streamovania spoločnosti Samsung. Bez sťahovania či obmedzenia zostávajúcim voľným miestom úložiska – jednoducho zapnite Ark a hrajte.
    • Exkluzívne ovládanie na dosah ruky
      Užite si maximálne jednoduché nastavenie vášho monitora so solárnou energiou napájaným ovládaním, vytvoreným exkluzívne pre Ark. Ark Dial vám umožní okamžitý prístup k jednotlivým funkciám monitora, vrátane rýchlej zmeny pozície samostatných okien Flex Move Screen, funkcie Multi View, rýchleho nastavenia a prístup k rozhraniu Game Bar. S Ark budete vždy pánmi svojej hry.
    • Vytvorte si optimálne herné prostredie
      Dostaňte sa do výhernej pozície. Funkcia Flex Move Screen a ovládanie Ark Dial spoločne umožnia rýchlu zmenu veľkosti obrazovky z 55" na 27", úpravu pozície zobrazovaných okien či zmenu pomeru strán (16 : 9, 21: 9, 32 : 9). Vy tak budete môcť hrať a súčasne sledovať chat vašich sledujúcich, hľadať herné tipy a triky v internetovom prehliadači, či tutoriál na YouTube.
    • Viac možností na jednom displeji
      So Samsung Odyssey Ark uvidíte ešte viac než predtým. Funkcia Multi View umožňuje používateľom zobraziť až 4 obrazovky naraz – to všetko na jedinom 55" širokom displeji. Vstavané aplikácie typu YouTube a Samsung TV Plus následne ponúknu zážitok porovnateľný so Smart TV, čím umožnia hranie, streamovanie obsahu alebo prezeranie internetu na jednom monitore.
    • Vždy pripravený vyhrávať
      Získajte okamžitú kontrolu nad herným nastavením. Teraz budete môcť zobraziť dôležité funkcie a ukazovatele – FPS (počet snímok za sekundu), HDR (Vysoký dynamický rozsah) a VRR (Variabilná obnovovacia frekvencia). Optimalizujte dĺžku odozvy, pomer strán a obrazový mód použitý pre jednotlivé hry bez toho, aby ste museli ukončovať práve rozohraný víťazný zápas.

    Technická špecifikácia

    Displej
    Veľkosť: 55"
    Rozlíšenie: 3 840 × 2 160 (UHD)
    Pomer strán: 16:9
    Zakrivenie: 1000R
    Uhol sledovania: 178° (H) /178° (V)
    Typ panelu: VA
    Jas: 600 cd/m2
    Kontrast: statický 1 000 000:1 (typ.)
    Čas odozvy: 1 ms (GTG)
    Obnovovacia frekvencia: 165 Hz
    Farebný Gamut: 1 mil
    Výbava
    Bezdrôtový displej: áno
    Konektory: 4 x HDMI
    1 x vstup pre slúchadlá
    2 x USB port Type-A
    RJ-45
    WiFi: WiFi 5
    Bluetooth: 5.2
    Funkcie, technológie: HDR10+
    Samsung MagicRotation Auto
    Senzor Eco Light
    Režim šetrenia zraku
    Technológia Flicker-free
    Quantum Dot Color
    Herný režim
    Certifikácia pre systém Windows
    FreeSync
    Funkcia Časovač vypnutia Plus
    Game Bar 2.0
    HDMI-CEC
    Auto Source Switch+
    Adaptive Picture
    Reproduktor: áno
    Typ stojana: HAS PIVOT
    Nastavenie výšky: Landscape : 0~270 mm (± 5 mm)
    Portrait : 0~30 mm (± 5 mm)
    Nastavenie náklonu: Landscape : -10° (± 2°) ~ 10° (± 2°)
    Portrait : -13° (± 2°) ~ 10° (± 2°)
    Pivot: -90° (±2°) ~ 90° (±2°)
    Pripevnenie na stenu: nie
    Napájanie
    Zdroj napájania: AC 100~240 V
    Typ: Interný adaptér
    Spotreba energie: 84 W
    Energetická trieda: G
    Ostatné
    Rozmery 1174,8 × 1102 × 379 mm so stojanom
    1174,8 × 704,8 × 251,8 mm bez stojana
    Hmotnosť: 41,5 kg s podstavcom
    21,1 kg bez podstavca

    Obsah predajného balenia:

    • Monitor
    • Napájací kábel
    • HDMI kábel
    • Diaľkové ovládanie
    • Dokumentácia


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách