Samsung PRO Plus SDXC 128GB + USB adaptér

predĺžená záruka na tento produkt je 10 mesiacov
10
24,90 €
23,90 €
Cena bez DPH: 19,92 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 452190
Samsung

Samsung PRO Plus SDXC 128GB + USB adaptér [MB-SD128KB/WW]

Zrodená pre rýchlosť – aj tak sa dá opísať Samsung PRO Plus, SD karta, ktorá používateľom predvedie úžasný vysokokapacitný výkon. Ten ocenia predovšetkým fotografi a profesionáli, zaoberajúci sa digitálnou tvorbou, pre ktorých sa stane ideálnou voľbou. Využívajte ju naprieč vašimi pracovnými zariadeniami so spoľahlivosťou jednotky v oblasti pamätí typu flash.

Prečo kúpiť pamätovú kartu Samsung ?

  • Otvorte bránu prvotriednej rýchlosti
    Špičková voľba pre expertov. Úžasná rýchlosť sekvenčného čítania a zápisu s hodnotami 160 MB/s a 120 MB/s podporuje dynamické sériové snímky a plynulé video v 4K kvalite, ktoré pomôžu vášmu profesionálnemu obsahu upútať pozornosť publika.
  • Pre všetko sa nájde miesto
    Uchovajte si spomienky. Vyberte si z veľkostí 512 GB, 256 GB, 128 GB, 64 GB a 32 GB a naplňte tak požiadavky vášho úložiska. S tak širokou ponukou možností máte príležitosť získať SD karty, ktoré uspokoja všetky vaše potreby.
  • Niekoľkonásobne spoľahlivá
    Pamäťová karta PRO Plus SD ponúka používateľom prvotriednu odolnosť. Vďaka sedemstupňovej ochrane karta prežije tvrdé podmienky i vysokú mieru používania – doma, vonku či na cestách. Desaťročná záruka vám následne prinesie skutočne dlhotrvajúci pokoj.
  • Svetová jednotka medzi flash pamäťami
    Zažite špičkový výkon a spoľahlivosť, ktorú vám dopraje len svetová jednotka medzi pamäťovými diskami už od roku 2003. Firmvér i ďalšie komponenty, vrátane svetovo uznávaných DRAM a NAND od spoločnosti Samsung, sú vyrábané interne, čo zaisťuje komplexnú integráciu kvality, ktorej môžete dôverovať.
  • Skvelý spoločník
    Vďaka skvelému výkonu, vysokej odolnosti a nekompromisnej spoľahlivosti je dokonale stvorená pre to, aby vám pomohla zachovať všetky vaše spomienky z každej situácie v akomkoľvek prostredí.
  • Kompatibilná
    Vhodná pre chytré telefóny, tablety aj CSC / DSLR fotoaparáty a videokamery.
  • Živé spomienky
    Vhodná pre záznam videa vo vysokom rozlíšení a fotografovanie v sekvenčnom režime.
  • Zvláda vysoké aj nízke teploty
    Odolná voči teplotám od -25°C až do 85°C

Technická špecifikácia

Parametre
Typ pamäťovej karty: SDXC Memory Card
Trieda: U3, V30
Kapacita: 128 GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť čítania: Až 160 MB/s
Rýchlosť zápisu: Až 120 MB/s (Rýchlosť čítania/zápisu vyžaduje kompatibilné zariadenia schopné takú rýchlosť dosiahnuť a môže sa líšiť medzi rôznymi hostiteľskými zariadeniami a testovacími podmienkami. Pri produktoch nekompatibilných s rozhraním UHS-I sa môžu rýchlosti líšiť v závislosti od rôznych podmienok rozhrania)
Záruka: 10 rokov

Obsah predajného balenia:

  • Samsung PRO Plus SDXC 128 GB
  • USB Adaptér


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách