Samsung SSD T7, 500GB, USB 3.2, red

predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
Cena s DPH
69,90 €
Cena bez DPH: 58,25 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 408700
Samsung

Samsung SSD T7, 500GB, USB 3.2, red [MU-PC500R/WW]

Prenosné SSD T7 ponúka ako vysoké rýchlosti, tak zabezpečenie vašich dát, takže predstavuje ľahký spôsob, ako skladovať a prenášať veľké súbory. S T7 si každý deň užijete vysoký výkon pri práci i zábave.

Prečo kúpiť externý SSD disk Samsung T7 ?

  • Prenos dát rýchlosťou svetla
    Prenášajte obrovské súbory do niekoľkých sekúnd s neuveriteľnou rýchlosťou konektora USB 3.2 Gen2 na T7. Zabudovaná technológia PCIe NVMe umožňuje postupné čítanie a zápis rýchlosťou až do 1 050/1 000 MB/s, vďaka čomu je T7 takmer dvakrát tak rýchly ako T5.
  • Odolné telo
    SSD znamená Solid State Drive, čo znamená, že disk je postavený bez pohyblivých častí. Robustné kovové telo zapuzdruje nepohyblivý hardvér, takže Vaše dáta zostanú nedotknuté pádmi až do 2 metrov. A T7 s istotou podporuje trojročná obmedzená záruka.
  • Bezpečnosť na prvom mieste
    Chráňte svoje súkromné súbory bez obetovania pohodlia. Vstavané možnosti zabezpečenia na disku T7 využívajú 256-bitové šifrovanie AES a umožňujú Vám odomknúť ho pomocou hesla.
  • Kompaktný a ľahký
    Ľahké telo je pri T7 už štandardom. Masívna konštrukcia z nehrdzavejúcej hliníka, ktorá má veľkosť kreditnej karty a má hmotnosť 58 gramov, sa tak pohodlne zmestí do každej dlane.
  • Softvér na správu
    T7 je dodávaný s inovovaným softvérom pre PC a Mac, ktorý Vám pomôže nastaviť heslo a získať najnovšie aktualizácie firmvéru. Môžete si tiež stiahnuť mobilnú aplikáciu pre smartfóny a tablety s Androidom.
  • Široká kompatibilita
    Získajte prístup k svojim súborom kedykoľvek a kdekoľvek. T7 je kompatibilný s počítačmi PC, Mac, Android, hernými konzolami a ďalšími. Súčasťou balenia sú káble USB-C na USB-C a USB-C na USB-A pre čo najväčšie pohodlie.

Technická špecifikácia

Parametre
Rozhranie: USB 3.2 Gen2 (10Gbps)
Spätná kompatibilita: Áno
Kapacita: 500GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť čítania: až do 1050 MB/s (Skutočná rýchlosť môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť zápisu: až do 1000 MB/s (Skutočná rýchlosť môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Odolnosť voči otrasom: Áno
Ochrana heslom: Áno
Šifrovanie: AES 256-bit
Rozmery
Šírka: 85 mm
Výška: 57 mm
Hĺbka: 8 mm
Hmotnosť: 58 g

Obsah predajného balenia:

  • Samsung T7
  • kábel USB-C na USB-A
  • kábel USB-C na USB-C
  • dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách