Samurai Warriors 5 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Samurai Warriors 5 - PS4Samurai Warriors 5 - XBOX ONE
29,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 432025
KoeiEN dabing

Samurai Warriors 5 [NSW]

Najnovší počin z kultovej franšízy Samurai Warriors sa odohráva počas japonského obdobia Sengoku a rozpráva o dvoch najvýznamnejších vojenských veliteľoch tohto obdobia - Nobunaga Oda a Mitsuhide Akechi.


Kľúčové vlastnosti hry:

  • Hra Samurai Warriors 5 obsahuje 27 hrateľných postáv, vrátane nových aj vracajúcich sa bojovníkov, od Tokugawu a Hideyoshi Hashibu po Noa a Yoshimota Imagawu. Taktiež bola pridaná pôvodná postava Mitsuki Koga Ninja. Všetky postavy boli kompletne prepracované a pretvorené tak, aby zodpovedali časovému deju obdobia Sengoku.
  • Samurai Warriors 5 obsahuje rôzne epochy z obdobia Sengoku, vrátane rokov mladosti Nobunaga, keď bol známy ako "Ovariho veľký blázon" a obdobia veľkých nepokojov a otrasov, vedúcich k incidentu Honno-Ji.
  • Vychutnajte si úplne nové akcie Musou, vrátane novo navrhnutých útokov Musou Frenzy, ktoré zvyšujú nadšenie z odfúknutia hordy nepriateľských vojakov. Tieto akcie sú zobrazené v žiarivo novom japonskom umeleckom štýle maľovania atramentom. Tento dizajn elegantným spôsobom rozvíja sériu Samurai Warriors a predstavuje obdobie Sengoku tak, že prelínajúce sa príbehy Nobunaga a Mitsuhide sa rozvíjajú na obrazovke ako zvitky z obdobia Sengoku.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách