Scarlet Nexus Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Scarlet Nexus - PS4Scarlet Nexus - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 417923
BandaiEN dabing
 
Chceš ušetriť 4 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 16,99 €

Scarlet Nexus [Xbox Series X|S]

V ďalekej budúcnosti sa v ľudskom mozgu objavil psionický hormón, ktorý ľuďom poskytuje kinetické sily a mení svet, ako ho poznáme.

Práve keď do tejto novej éry vstúpilo ľudstvo, rozladení mutanti známi ako Others, začali klesať z neba s túžbou po ľudských mozgoch. Na boj proti drvivej hrozbe a na zachovanie ľudstva bolo potrebné prijať extrémne opatrenia, ktoré sú vysoko odolné voči konvenčným metódam útoku.

Tí, ktorí mali akútne kinetické schopnosti, známe ako psionika, mali našu šancu bojovať proti náporu zhora. Do dnešného dňa boli psionici vyhľadávaní kvôli svojmu talentu a boli prijatí do skupiny Other Suppression Force (OSF), poslednej obrannej línie ľudstva.

Prevezmite úlohu Yuita Sumeragiho, nového náboru do OSF, ktorého cieľom je stať sa elitným psionikom ako ten, ktorý ho zachránil ako dieťa. Vyzbrojený talentom v psychokinetike, objavte futuristické mesto New Himuka a objavte tajomstvá budúcnosti Brain Punk zachytené medzi technológiou a psychickými schopnosťami v Scarlet Nexus.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách